Уха! ГЕРБ поведе на БСП яко! Ново социологическо изследване праща Борисов на върха

България отблизо

„Евроизборите са през май месец, но очевидно кампанията за тях вече започва. Според последното проучване на „Маркет линкс” ГЕРБ в момента събира 29,9% от гласовете, а БСП – 21,4%”, обяви в предаването „Тази сутрин” по бТВ Добромир Живков от агенцията. 

Изследването показва, че ДПС – със 7,9%, изпреварва „Обединени патриоти”, които взимат 6,7%. За „Демократична България” биха гласували 5,1%.

Нагласата на българските граждани за участие в парламентарни и в избори за европейски парламент е много различна, напомни Живков. Активността на парламентарните е между 48% и 50%, а на евроизборите – около 36% и 37%, уточни той.

Проучването на електоралните нагласи е направено миналата седмица и не отчита последните скандали, обясни представителят на „Маркет линкс”.

А внушението е, че БСП са направили скандалите, за да се измъкнат от дъното.

Припомняме, че няколко други агенции дадоха още преди седмица превес на БСП с 1,2 процента и Борисов ги нарече „Рога и копита“.

Беше много обиден и внезапно цъфна това проучване.

А колко е вярно, си отговорете сами.

След разкритията на Йончева за корупция това беше отчаяният опит на ГЕРБ да отговори на удара.

По коментарите под тази новина обаче личат истинските електорални нагласи.

А те са смях и подигравки от страна на избирателите, които видяха новите данни.

Tagged

2 thoughts on “Уха! ГЕРБ поведе на БСП яко! Ново социологическо изследване праща Борисов на върха

  1. НЕ СЕ МАМЕТЕ!!! КАКВИТО БЯХА БКП, БСДП, ТАКИВА СА И ГЕРБ, И БСП, И ДПС, И ВМРО, И АТАКА!!! ВСИЧКИ СА ИНТЕРЕСЧИИ, ВЛАСТОГОНЦИ, ЗА ДА ГРАБЯТ, БЕЗЧИНСТВАТ И СЪСИПВАТ ДЪРЖАВАТА И НАРОДА!!! СВОБОДА ИЛИ СМЪРТ!!! ПО-ДОБРЕ СМЪРТ СЪС ЧЕСТ, ОТКОЛКОТО БЕЗЧЕСТИЕ И СРАМНО СЪЩЕСТВУВАНЕ!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *