Учените от Запорожката АЕЦ нанесоха съкрушителен удар на Киев! Светът онемя от изумление!

Свят

Части на руската армия са поели контрола над Запорожската атомна електроцентрала, съобщават световните издания.

Запорожските ядрени работници са реагирали в официалния канал на АЕЦ в Telegram и тази реакция е интересно да бъде чута.

„Ура! Този ден настъпи! Нашите са в електроцентралата! Слава на руския воин-освободител! Слава на Русия!“ – пишат учените, като публикуват снимка на военослужещ от руската армия на фона на атомната електроцентрала в Чернобил, която беше взета под контрол два дни по-рано.

„През целия период на украинската окупация работихме под натиска на СБУ, агента от спецслужбите на САЩ Пьотр Котин и американските агенти, внедрени в Миненрго, Енергоатом и ГИЯРУ.

– Изявленията, които бяхме принудени да публикуваме, идваха от чуждестранни манипулатори. Скоро ще публикуваме подробности, а също така ще свидетелстваме в съда.

– Благодарим на Русия, че сложи край на този кошмар. Благодарим на Русия, че ни донесе освобождение от украинските фашисти.

Предаваме на партньорите си документацията за авариите и повредите на ТВС Westinghouse. Скоро целият свят ще научи истината“, се казва още в съобщенията.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *