Хекимян се изцепи: Крим не е руски! Няма да гласувам за леви кандидати

България отблизо

Липсата на десен кандидат в надпреварата на балотажа за кметския стол е най-лошата развръзка. Въпреки това аз ще гласувам не с емоция, а с разум. Това написа Антон Хекимян в социалните мрежи. 

„София не е изправена пред никакъв избор. И дори баналното колебание за по-малкото зло трудно се аргументира.

Липсата на десен кандидат в надпреварата на балотажа за кметския стол е най-лошата развръзка! Въпреки това аз ще гласувам не с емоция, а с разум!

Крим НЕ е руски и посоката е Европа, не Евразия!“, пише в поста си Хекимян. 

Той подчерта, че на балотажа в неделя ще отиде да гласува за районен кмет.

„Призовавам ви да го направите и вие. Там все още има избор на разума. 21 десни кандидати на ГЕРБ са на втори тур. Доказали са какво могат и ще защитават професионализма през следващите 4 години!“, посочва Хекимян.

Tagged

4 thoughts on “Хекимян се изцепи: Крим не е руски! Няма да гласувам за леви кандидати

  1. Копеленце гадно скритата лимонка на всички предатели.

  2. КОПЕЛЕТО е от тези ….чиито род са търсили спасение от турските кланета не от към РУСИЯ а на запад ….на запад и пак на запад че хоп в България защото българия е била свободна европейска държава ДЯСНА ….евроАТЛАНТИЧЕСКИ ориентирана още в ония времена когато не е имало Е. С. и НАТО…………………..ето толкова добре е бил ориентиран родът ХИМЯН- ови …….начетен род , заможен род , прозорлив род ….нещо като евреите ама не съвсем …….въпреки всичко , като евреите са ориентирани относно земята ………………….тоест не са били привързани към ЧАПАТА , МОТИКАТА , СЪРПЪТ и чукът а към търговийката и алъш веришът ……….. боже боже , на какви сме давали убежище и знаете ли ….убежища в градовете а не като нашите българи спасявайки се от турските кланета с бягство на североисток в руските степи !!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *