Хората от Одеса зоват Русия: Освободете Украйна от екстремистите! И видео!

Свят

С това видео се обръщам към бойците на Руската Федерация.

Аз съм кореняк одесит. От 8 години Украйна се намира под властта на терористическа клика.

Ние, обикновените украинци, и аз в това число като одесит сме принудени 8 години да мълчим, защото една побесняла шепа изроди ни затваря устата и ни заплашва. Последните дни след като подкрепих Специалната операция на РФ (преди това не съм изразявал подкрепа публично) към моя канал се изсипаха огромно количество заплахи, в които обещават да ме намерят и убият. Обръщам се към войниците на Русия, знайте, всеки човек в Украйна, който е взел оръжие в ръка е екстремист.

Тия хора ни тероризират вече 8 години, и в Одеса и в Киев и на Донбас и по цяла Украйна.

Искам да знаете с кого воювате.

Тези хора живеят с илюзията, че болшинството от хората в Украйна ги поддържат, но всъщност те не дават на хората да си изказват свободно мнението.

Това е власт «ТЕРОРИСТ». Това е терористически режим, който през последните 8 години не дава на хората да живеят нормално.

Само да изразиш мнение, което не съвпада със «правилното», което се налага от киевския режим и те привикват в СБУ на разпити, почват да те преследват всякакви «патриоти», които нямат нищо общо с патриотизъм. Това е чист идиотизъм. Започва се психологически натиск, заплахи, физическа разправа без каквито и да било рамки. И това гражданите на Украйна го търпят вече 8 години.

Много ви моля, освободете Украйна от тази мръсотия. Направете всичко възможно за да прекратите този бардак. Освободете моята страна, моята Родина, моята земя от тези уроди. Искам да знаете, че когато хората започнат да говорят свободно, а те ще започнат да говорят, когато си отиде действащата киевска власт.

И когато тези изроди, които тормозят хората си затворят устата и си седнат на задника, огромно количество украинци, които всичко разбират, са адекватни и подкрепят всичко което правите — те ще проговорят и ще почнат да говорят истината.

Те ще разкажат за този безпредел, които беше творен през тези 8 години на територията на Украйна.

Сега за вас картината е илюзорна, може да ви се струва, че не ви подкрепя абсолютното болшинство. Запомнете, това не е така.

Аз като коренен жител на Одеса знам, че в Одеса има много адекватни хора и в Украйна има много адекватни хора. Те просто все още са заложници на терористите.

Искрено и от душа ви благодаря за вашата сила, издръжливост, мъжество, решителност и всичко, което правите за спасението на украинския народ.

В ситуацията в момента в никакъв случай не трябва да се отстъпва, трябва всичко да се изпълни докрай. Иначе изродите, които сега са на власт и тези изроди, които сега са поддържани от властта ще пуснат пипалата си и ще прорастат и до Руската Федерация.

Това е изключително силна заплаха за Руската Федерация. Затова от възстановяване на реда в Украйна зависи и редът и мирът във Руската Федерация. Приятели, които има контакт със войниците на Руската Федерация, моля предайте им моето обръщение.

От името на одесит и от името на други адекватни украинци им предаваме голям и топъл поздрав. Също така бих искал да изразя и своята благодарност на президента на Русия Владимир Путин.

За решителните действия по освобождаване на украинците от ръцете на терористите. Няма друг път за решаване на този въпрос.

Смятам, че това трябваше да се направи по-рано, но разбира се вие най-добре сте преценили.

През 2014 всичко това можеше да се случи с по-малки загуби. За тези години украинската армия се превърна в зомби, там смятат, че Русия е враг, че Русия е окупатор и си нямат представа какво всъщност се случва. Русия не окупира Украйна, Русия я освобождава от изродите, които си позволяват да заплашват гражданите на Украйна заради тяхното собствено мнение.

Днес в Украйна не можеш да изказваш мнение и да не се съгласяваш с «майданските» ценности. За тези, които ме издирват. Не съм в Одеса, даже не ме търсете там. Аз обаче задължително ще се прибера в родния си град като победител.

И ВИДЕО:

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *