Христо Иванов се оправдава: Ние само правихме анализ, не сме казали нищо за Слави и Нинова!

България отблизо

Този запис се превръща в пропаганден материал, от който се разпространяват отделни откъси и извадени от контекста цитати. Затова сега ние ще качим на страницата на „Да, България“ целия разговор. Нека всеки да се запознае с целия запис и да види, че става дума за една абсолютно рутинна среща на ПГ на ДБ, ние сме професионални политици и сме длъжни да обсъждаме всички аспекти, с всички възможни позиции на играчите и елементи на тяхното позициониране. Това е нормалното ежедневие в парламента.

Това заяви Христо Иванов в пръв коментар на изтеклия запис.

Ние заложихме на позицията, че трябва да има правителство. Не защото много се харесваме или си имаме доверие в тази коалиция.

Според Иванов ДБ ще отиде на избори спокойно, защото знае, че не е направила нищо лошо.

„Защото знаем, че сме били отговорни. Ще се явим със спокойствието на хората, които са застанали на страната на здравия разум и със съзнанието, че България е по-голяма от нашето дребно его, възпалени претенции и мераци за позиции.

Аз мисля, че ако всички се наспят и се успокоят – и си дадат сметка, че не може една рутинна среща на парламентарна група, която всяка води – нищо не се е променило от този запис. Моля всички да чуят този запис и да видят, че него няма нищо конспиративно“, призова лидерът на ДБ.

Tagged

1 thought on “Христо Иванов се оправдава: Ние само правихме анализ, не сме казали нищо за Слави и Нинова!

  1. …“професионални политици“…?Ако сте професионалисти,защо сме на дъното,“професионалисте“?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *