Цветанов разкри ГРЪМОВЕН заговор срещу ВЛАСТТА! Вижте кои са в ЗАВЕРАТА!

България отблизо

Понеже Борисов и Цветанов предусещат края на своето управление, затова на всяка крачка те виждат заговори, комплоти и „координирани действия срещу властта.

Единственото, което не искат да видят е народният гняв , който избухна срещу тях и срещу кликата на ГЕРБ. И който вече с нищо не може да бъде спрян.

„Президентът Румен Радев и лидерът на БСП Корнелия Нинова са в координирани действия срещу властта“. Това “разкри“ Цветан Цветанов в последните коментари на държавния глава, цитиран от news.bg.

„Егоцентризмът на Радев е вреден за държавата. Президентът за пореден път доказа, че е разединител на нацията и че не е обединител“, заяви Цветанов, като вероятно е имал предвид речта на президента, в която той обяви, че „демокрацията е в критична опасност“, заради липсата на икономика и мизерията, в която потъват българските граждани.

„За всички е ясно, че той е президент на БСП и че има координирани действия между БСП, Корнелия Нинова и Румен Радев“, подчерта той.
„Днес всеки трябва да си отговори на въпроса дали президентът изпълнява функциите си като обединител на нацията и като човек, който трябва да се съобразява с парламентаризма“, смята заместник-председателят на ГЕРБ.Това не е нормално за изказване на обединителя на нацията. Аз мога да кажа, че демокрацията не е в опасност – тя е в опасност, когато имаме служебен кабинет, когато еднолично се управлява от президента на страната, когато се води политика на тъмно.

Ние имаме стабилно правителство, имаме най-ниската безработица от последните 12 години, отличното председателство, което направихме, това, което получаваме като доверие и признание  от Европа, това дразни президента Румен Радев.

Той няма как да го преглъща това, защото е президентът на БСП.

„Страната ни с всеки изминал ден става все по-хубава. Тук е едно от най-хубавите места за живеене в ЕС, дори в Европа. Опозицията постоянно търси конфронтация, там няма диалог.

Радев единствено се стреми към служебно правителство и да яхне държавата и народа, изхленчи Цветанов.

Речта на Цецо беше посрещната със смях и подигравки.

В социалните мрежи Цв. Цв. получи необходимия отговор, а той е, че народът не иска нето лъжите му, нито ГЕРБ.

Това се вижда и в последните социологически проучвания.

С 22 процента одобрение кое правителство може да твърди, че работи за страната си?

Единствено това на ГЕРБ!

Tagged

6 thoughts on “Цветанов разкри ГРЪМОВЕН заговор срещу ВЛАСТТА! Вижте кои са в ЗАВЕРАТА!

  1. С какви очи гледаш страната и народа,Цветанов,хубаво ви е на вас по високите етажи , а надолу нищо не виждате,страната не е само чевермета,празници и софри,хората не са само носии и пищови,слезте на земята , че падането от високо е доста болезнено…

  2. Този бавноразвиващ се неграмотник го чака нов народен съд ,ако разбира се не избяга преждевременно отвъд голямата вода .Това ги чака и останалите от гербаджийската шайка от разбойници и предатели мерзавци и към никой от тях не трябва да има милост . както направиха комунистите след 9 -ти септември 1944 година пожалиха народните изедници и даже ги направиха и партиини членове и децата им след това съсипаха социализма и предадоха идеалите на над 400 хиляди убити в гражданската война от 1923 година до 9 -септември 1944 година.

  3. Цветанов май е спал на течение и както казват хората се е завивал с мокри вестници. Какво излъга президента? Обърна внимание на състоянието в страната, на беднотията, в която тъне голяма част от населението, на демографския срив, на икономиката, на разрухата, на данъците. Бягат от истината като кубе пред тоягата. 10 години управление е достатъчно – няма да са вечни на тези поставе. Изхабиха се, не се ли усещат, нямат ли близки да им кажат или кокъла е много сладък и не се дава на други

  4. Президентът НЕ Е ОБЕДИНИТЕЛ на нацията, ама кой знае защо има рейтинг 71%! Цвъцко, можеш ли да обясниш ЗАЩО?

    1. Мършояд цветанов Винаги Има Обяснение, Но Не и Отговор!!!

  5. Този мършояд заслужава само едно: да изкарва прехраната си в някое монтанско село!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *