Цветан Цветанов: Партиите са олевели и залагат на популизъм, НОД е истинската дясна формация!

България отблизо

Ние от НОД сме политическа формация, която иска да решава проблеми. През годините съм правил две заседания за проектирането и изграждането на АМ „Хемус“. Защитих медицинския център Дебелец и той към настоящия момент работи.

Това заяви Цветан Цветанов от Национално обединение на десницата/НОД/ в студиото на „Денят започва“ по БНТ.

Основният опонент на НОД е лявото: „Всички тези, които се опитват да размият това, те са задкулисието. Нашата цел е да позиционираме дясното и да кажем, че трябва да има силна информационна кампания за пандемията“.

По думите му има липсва на политическо лидерство пред последните две години и това води до хаос в управлението на пандемията.

„Ние нямаме доверие в българските институции, а искаме да имаме парламент и правителство, което да се възползва от възможностите на ЕС. Ние ще се окажем единствената държава в ЕС, която няма да се възползва от средствата на ЕС за възстановяване. Финансово програмният период за страната ни няма да е 7 години, а 5“, обясни Цветанов.

„Всичко е олевяло и заложило на популизъм. Няма формация, която да има десен профил. Ние сме за тези, които са в трудоспособна възраст да работят, а не да крадат пари от българските пенсионери“, категоричен беше той.

Той каза, че все още не може да се говори за коалиционни споразумение: „Ние сме за дясна платформа. Чудим се защо други десни формации не се присъединят към НОД“

По думите му страната е в много сложна ситуация, защото при всеки един избор правилата се променят. Цветанов похвали акциите срещу купуването на гласове.

Според него политиците от НОД са показали във времето, че са защитавали обществения интерес: „Аз не съм излизал от активната политика. Винаги съм залагал на дясното. Дясното в последните години отстъпва“.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *