Шок за зрителите! Свалят култово предаване от ефир!

България отблизо

Броени дни след финала на деветия сезон на най-патриотичното шоу в родния тв ефир „Фермата“, от bTV още не са сигурни дали ще има следващ сезон.

 

 

От медията обявиха кастинг за „Фермата“ 10, но все още не става ясно кога отново ще снима шоуто на Иван и Андрей, особено след смяната на досегашния програмен директор. Твърде е възможно от bTV да решат да направят пауза преди новия сезон, за да измислят как да вдигнат отново рейтинга му.

 

Припомняме, че в последния девети сезон миската Нанси Карабойчева пострада сериозно по време на снимки, което разклати леко стола на доверието във формата от страна на зрителите. Това става най-вече, след като носителката на короната за най-красива българка за 2013-а напълно несъзнателно направи прозрачен намек в национален ефир, че бъдещето на „Фермата“ е неясно.

Преди дни пък Карабойчева беше гост коментатор в „Преди обед“, където коментираше победителя от последния сезон, но неочаквано за всички се впусна в разсъждения колко е хубаво и полезно това шоу.

„Дано продължи „Фермата“ да я има като предаване!“, възкликна миската, само че на по-наблюдателните зрители веднага им светна червена лампичка, че може би нещо с шоуто не е наред, щом тя казва именно това с нотка на съмнение в тона, пише „Хотнюз“.

За свалянето на риалитито от ефир се говори отдавна, като основните доводи се въртят основно около рейтинга на формата и този, който има по същото време конкурентното „Игри на волята“ по Нова тв, което пък в първите си сезони нямаше кой знае каква гледаемост, за сметка на вниманието, което предизвика в трети сезон.

Дали ще има десети юбилеен сезон на „Фермата“, предстои да стане ясно съвсем скоро.

Tagged

1 thought on “Шок за зрителите! Свалят култово предаване от ефир!

  1. Тия пияници отдавна трябваше да ги махнат.Това са хората които казаха,че не е имало турско робство и с дебелажкия си хумор си позволиха да се гаврят с името на Левски.
    ВЪН.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *