Шок! Румен Радев бил таен руски агент! Вижте кой направи стресиращото откритие!

България отблизо

Румен Радев определено обслужва чужди интереси, той стана президент, не  да защитава националните интереси, а тези на Русия“

Това знаменателно „откритие“ изпляска от трибуната на НС дясната ръка на Борисов, Цветан Цветанов.

Ние  много добре знаем как през 2016 година  си издигнахте кандидата за президент, обърна се Цецо към Корнелия Нинова.  Говори ли ви нещо срещата с Решетников, защото на нас ни говори и то много, спомняте ли  си я“, насочи пръст Цветанов към Нинова. И продължи назидателно:   „Призивът ми към президента Радев е всеки да се придържа към правомощията си, които са регламентирани в Конституцията и да не се намесва в чуждите.

До нас достигнаха негови  коментари, че не сме  съгласували с президентството  привикването на посланика ни в Русия. Явно той не е запознат с член  105, където съвсем ясно са написани  правомощията на изпълнителната власт. И не е нужно да тичаме при него и да го питаме за всяко свое решение.

Ако на него не му е удобно и не отговаря на интересите, които защитава, това си е негов проблем. Но да ни подхвърля, че правим всичко зад гърба му, не е политически зряло и издава една зависимост от чужда държава“, заяви  Цветанов, намеквайки, че Радев е пряко подчинен на Русия и се опитва да прокара нейната политика у нас.

Сивият кардинал на ГЕРБ скочи и на  Нинова, като я обвини, че е насочила партията си към отявлена  антиевропейска политика и е  подкрепила  нарушаването на международното право. Вместо да заклейми анексирането на Крим, тя защитавала Русия и даже разпространила срамна за страната декларация по случая „Скрипал“. И имала нахалството преди време да поиска свалянето на санкциите срещу Русия.

Ние трябва да сме солидарни с ЕС, а не да работим против тях! – размаха пръст Човекът с апартаментите. Вие дори подкрепихте изборите в Русия, а ваш депутат си позволи да употреби  обидни квалификации към държави от ЕС и САЩ.  Явно за вашата партия все още е трудно да проумее, че ЕС, САЩ и НАТО са наши съюзници и трябва да се държим към тях като с приятели, а не като с врагове!

Само не стана ясно приятелството ни в какво трябва да се изразява – в пълно съгласие с всяко действие на ЕС и САЩ и липсата на каквато и да било критика към тях, или безусловно подчинение, което ще превърне страната ни в поредната безгласна буква.

В момента за кой ли път Борисов и Цветанов разиграват до болка втръсналата ни сценка с доброто и лошото ченге.

Докато Борисов иска доказателства, че Русия е виновна за случая „Скрипал“ и тогава ще реши да гони посланици, Цветанов хвърля огън и жупел от парламентарната трибуна. И размазва всеки, който прояви и най-малкия признак към русофилия.

Само че в България едва ли остана човек, който да вярва, че двамата първи в ГЕРБ са на различно мнение. И че добрият и загрижен Борисов не знае какво говори лошият му двойник.

Просто „мачлето“ е уговорено предварително.

Единият се прави на човек от народа, а другият на европеец.

Така излизаме чисти от всяка ситуация и пред всички, които биха ни поискали сметка.

Атаката срещу президента също е планирана и то грижливо.

Борисов не може да понесе някой да има по-висок рейтинг от него.

А два пъти по-висок, това вече е непоносимо.

Затова се опитва да хвърли Радев на вълците в ЕС, но го подценява.

Много, ама много го подценява.

И бъдещето ще докаже това!

Станислава Славова , istinata.net

 

Tagged

5 thoughts on “Шок! Румен Радев бил таен руски агент! Вижте кой направи стресиращото откритие!

  1. Става въпрос основно за държавни политики. Секторите са прекалено много, за да се изреждат. Ще се намери ли общ език между партиите, отделните власти и органите, движещи националните интереси или ще се продължи с …лични нападки?

  2. Що за нагъл човек трябва да си да обвиняваш когото и да е в каквото и да е, при условие, че срещу теб самия са водени няколко следствия за различни престъпления и имаш издадена присъда?!!! Цветанов само като му видиш физиономията и му даваш 5 години затвор ))
    И да, президентът е агент и то не таен, а явен – той е агент на БЪЛГАРИЯ !

  3. ХА ХА ХАааа…..от Цветанов вси4ко може да се о4аква, щом става въпрос за власт, НЯМА ЛИ да се спре този фискултурник!!!!!!!!!!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *