Ясновидецът Караджов с прогноза за предсрочен вот, нова война и опустошителни бедствия

България отблизо

Два месеца и половина изтекоха от началото на 2024 година. И макар да е нова годината, старите проблеми си останаха, а бъдещето изглежда несигурно. 

Ще дойде ли най-сетне мир в двата военни конфликта между Русия и Украйна и в Израел, ще се осъществи ли ротацията и ще има ли стабилно правителство, ще влезем ли в Шенген и по суша и кога?

 

В същото време стотици хора по света съобщават за странни състояния, в които изпадат, за необясними чувства, мисли. На какво се дължат те?

В търсене на отговори на всички тези въпроси потърсихме известния ясновидец Божидар Караджов, който да даде отговори. Ето какво разказа пред БЛИЦ той:

– Каква е причината за тези необясними неща, за които свидетелстват хората? 

– Вече сме в ново енергийно поле. Промяната настъпи преди броени седмици. Материалният план ще се измества на втори план. През цялата 2024 година ще властва хаос от енергии, който ще е за добро.

В крайна сметка ще се намали енергийният дисбаланс на планетата Земя. Новият енергиен обмен има предимно градивни значения и се определя в състояния на сътворение, тоест създаване на нещо ново, на онази новост, която е определена за всяка душа в нейните състояния на развитие, в нейните цели.

Всяка промяна започва със съзнанието. Любовта управлява света! Излъчвайте любов и бъдете обичани!

Всички процеси през следващите два месеца са доста тежки, интензивни и необратими. Те носят неочаквани промени за живеещите в старата енергия и очаквани промени за тези, които вярват в божественото провидение.

Вибрациите на съзнанието, излъчвани от човек, са индикатор за това какъв свят поддържа – стара или нова енергия. Човек вибрира с това, с което са изпълнени неговите мисли и стремежи.

– Тези промени в духовния свят ще се отразят ли на реалния, заобикалящ ни, видим свят?

– Много природни бедствия ще има през тази година. Наводнения ще има по южното крайбрежие на Съединените щати и западната част на Южна Америка и няколко земетресения ще се появят в средиземноморския регион, които ще засегнат Гърция и Северна Африка.

2024 година ще е по-дъждовна, в сравнение с 2023 г. Силно уязвими от наводнения са районите в Централна България. Особено критични са периодите на юли и септември. През следващата – 2025 година, ще има много катаклизми в световен мащаб – мощни наводнения, изригване на вулкан, земетресения, но България ще бъде незасегната.

Ние все още не сме обследвали всичко в природата, много неща са скрити за науката. Тя открива нещо и бърза да го приложи, без да има данни, как то ще се отрази на бъдещите поколения. Това е вредно.

От тук произтича, че съвременните, модерни технологии, къде бавно, къде бързо ни превземат. Ставаме зависими от тях. Те променят психиката ни, но разболяват и физиката ни. Учените мълчат, защото нямат пълна информация за последствията. Това е по-страшно от пандемия, по-страшно от война.

През март и април, ще се активизират множество срутища у нас. Ранни майски пожари ще бележат 2024 г. Причината ще е човешка небрежност.

Летният период у нас няма да е по-горещ в сравнение с 2023 година. Топлинни рекорди ще има но е ни у нас. Такива ще бъдат отчетени в Италия, Франция, и един много далечен географски регион от нас – Аляска. Наводнения ще тормозят райони в Австрия, Германия и Норвегия.

Силни магнитни бури ще тормозят хората през 2024 г.

– Как тези промени ще се отразят на военните конфликти в света, особено този, който е близо до България?

– Военният конфликт между Русия и Украйна ще започне да утихва. Ще се постигнат конкретни договорки между воюващите страни, като първоначално това няма да доведе до спиране на огъня. Ще приключва и войната в ивицата Газа – между Израел и Палестина.

Напрежение ще започне да назрява между Китай и Тайван. Живата военна помощ от България към Украйна е евтин трик – няма да изпратим жива сила там.

– Относно въпроса, който вълнува стотици – Шенген, какво ще стане в тази посока?

– България и Румъния влизат в Шенген до 31.03.2025 г. През следващата година ще станем член на Еврозоната под условие, но пълноправно. Това няма да доведе до икономически сривове, дори напротив – много от цените ще спаднат.

До тогава обаче цените, особено на хранителните продукти и най-вече в сферата на услугите, ще се вдигнат. Два процента ще е ръста на икономиката на България през 2024 година.

– В полето на политиката какви са следващите неща, които ще се случат?

– ДПС ще е големият първи след изборите за Европарламент. Правителството, както съм казвал, няма да изкара пълен мандат. В политически план след средата на година ще започне да се засилва конфронтацията между различните партии.

Предсрочни избори у нас ще има, като те ще са до средата на 2025 година.

– Какво друго предстои в близък план у нас?

– Старите муцуни в БФС са аут. Бербатов печели изборите.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *