The Sun разкри точно какво пророчество е направила Ванга за войната в Украйна и нейния изход!

България отблизо

Световноизвестна българска пророчица Ванга през 1979 г. предсказала, че между Русия и Украйна ще настъпи военен конфликт. Тя също така заявила, че Русия „нищо не може да я спре“. предава английският таблоид The Sun.

Думите на гадателката бяха предадени от нейния близък приятел Сергей Косторной.

Той отбелязва, че гадателката нарече 2022 г. „трудна“ година за целия руски народ, но изрази увереност, че тя ще бъде „решаваща и освободителна“.

„С нея сме говорили за много неща, включително за войната и мира. Зададох й  директен въпрос: „Ще има ли голяма война през следващите сто години?“ Тя отговори, че не, но ще има отделни локални конфликти“, подчерта Косторной.

„В Украйна властта ще се сменя често. И накрая ще дойде такъв владетел, млад, красив, приказлив, всички ще го харесат. Всички ще му ръкопляскат, а след това той ще се окаже такъв, че ще доведе Украйна до сериозен конфликт и ще има проблеми.“

Както Косторной отбелязва в интервю, неговата българска позната не обича да дава точни дати. „Държавата като такава просто ще стане част от Русия“, пророкува Ванга по темата какво ще се случи с Украйна. Кръщелникът на ясновидката поставя краен срок: това да стане до 2027 г.

„Ще се засили славянският съюз, който ще включва Беларус, Украйна и други страни като България и Сърбия. Засмях се още тогава: „Е, да, България – и в Славянски съюз?“ Тя отговори: „Времето ще постави всичко на мястото си. Майка Русия, под закрилата на Дева Мария, ще оцелее и ще процъфтява“, отбелязва Сергей.

Дълъг процес на възстановяване

В разговори с Косторной, баба Ванга нарича Русия закрилница и застъпница. „Не мисля, че бойната част на специалната операция ще продължи дълго време. Процесът на привеждане в ред на Украйна, възстановяването й, почистването й от нацистите, възстановяването на инфраструктурата ще бъде по-дълго. Това е процесът“, заключва поророчицата.

Заедно с Индия и Китай

Още преди 40 години ясновидката казва, че страните от Запада ще нападнат Русия, но това ще бъде само от полза за руската страна: държавата ще стои твърдо, без да се отклонява от пътя на реформите, и в резултат на това, силата и мощта на Руската федерация ще бъде укрепена. Баба Ванга отбелязва, че за да се противопостави на хегемонията на САЩ, Русия ще трябва да обедини силите си със съюзници, а именно Китай и Индия. И тогава трите столици, а не Вашингтон, ще диктуват политическия дневен ред.

„Три държави ще се сближат: Китай, Индия и Русия. България ще бъде с тях само заедно с Русия, ако стане част от нея. Без Русия България няма бъдеще.“

Освен това Ванга вижда, че Пекин и Делхи, благодарение на подобно партньорство, ще разрешат дългогодишния териториален спор, който датира от времето на Британската империя.

The Sun пише, че Ванга е известна като „Нострадамус на Балканите“ и е починала преди 25 години. Таблоидът подчертава, че Ванга е умеела да предсказва световните събития.

loading...

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.