Бареков с разтърсващи разкрития кой стои зад септемврийските бунтове!

България отблизо

Две групи във Фейсбук постепенно затягат примката около Кабинета Борисов 3, алармира вестник 24 часа, ако някой случайно е останал непосветен.

 

Едната е “Национален протест срещу безобразията в България”, а втората не се споменава. Оттам непрекъснато прокламират поредица  от протести срещу правителството. Целта да бъде притиснат Борисов да си даде оставката и да се тръгне към  предсрочни избори, ридае вестникът.

Журналистите проучили, че само  2693 души са  подкрепили идеята досега. Сред тях обаче се виждат имената на бившият общински съветник от СДС и бивш кандидат-кмет на София Николай Гацев, както  това на ексдепутата Димитър Байрактаров.

Байрактаров в момента води заедно с евродепутата Николай Бареков  предаването “Без цензура” по ТВ “Евроком”. След като направили свое проучване, разследващите от 24 часа стигнали до извода, че следите за инициативата за групата водят именно към Бареков, понеже лозунгът й е: “Искате нещата Различно представени без Цензура“ и много приличал на името на бившата партия на евродепутата.

Голямо следене, голямо душене ще да е паднало, за да се напише подобна статия.

Внезапно обаче един от замесените в нея скочи до небето и сам поиска да даде интервю пред изданието.  Бареков твърдо заяви: „Моята позиция на неудобен на  олигархичното и политическо статукво отдавна е известна на цялото общество. Обаче да ме замесвате в разни бунтове не е етично.

Няма да ходя по митинги, не съм ги организирал.  Не вярвам в тяхната спонтанност! Уви. Казвам го съвсем честно. Не вярвам в популистките и неграмотни призиви на разни граждани от рода  „всичко за всички“ или „да сменим системата за един ден“! За мен това звучи несериозно и не зная чий мозък го е родил.

Целта на нашето предаване е да разкриваме истината, а не да  организираме  улични бунтове, факти за мое участие няма и не могат да бъдат намерени. Правят се само внушения и се използва името ми, за да се подсили авторитета на инициативата. Пак повтарям – не участвам! Не вярвам, че бунтът е спонтанен! Не вярвам, че ще пристигнат хора от цял свят.  Няма да застана за такава кауза  нито със Слави Трифонов, нито с партия, сътворила  с останалите безобразията на прехода, нито с хората, които се спотайват  зад проекта Слави. По мое мнение  този проект е изцяло под контрола на олигархията и задкулисието!  Моята кауза се нарича България! И не си осребрявам патриотизма!

В какво вярваш тогава, Бареков? Хем си против статуквото , хем против тези, които искат да го съборят!

Хем разобличаваш в предаването си олигарсите и ГЕРБ, хем скачаш срещу народа, който е решил да се бунтува срещу тях.

Хем участваш в групата във Фейсбук, хем отричаш инициативите й.

Като не си съгласен, напусни я!

Или наближават евроизборите и те е страх.

Хем искаш да си близо до народа, хем да угодиш на тези, които са срещу него.

Това просто няма как да стане!

И го знаеш, нали?

Автор Станислава Славова, istinata.net

 

Tagged

4 thoughts on “Бареков с разтърсващи разкрития кой стои зад септемврийските бунтове!

  1. След свършването на евродепУтатството, Бареков ще изчезне.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *