Беновска с нагла атака към Радев и Нинова. Иска да ги види паднали, а Брегович да им свири жалейка. Вижте докъде стигна слугинажът в журналистиката!

България отблизо

Имаше един шведски филм „Тя танцува едно лято“. Той имаше скандален успех заради голите сцени в него. Е, Корнелия Нинова, чак, в голи сцени няма да я запомним. Но гюбекът ще остане емблема на Ниновото ръководно битие.

Миналото лято „Оркестърът за сватби и погребения“ на Горан Брегович вдигна „гребена“ на Нинова на Бузлуджа и тя метна гюбеци, като на сватба. Дали, пък, Сергей Станишев, Георги Гергов, Димитър Дъбов, Атанас Мерджанов и Михаил Миков няма да доведат Брегович, не за сватба , а за „жалейка“ на Нинова на връх Бузлуджа след конгреса на БСП ?! Защото, очевидно, 100-летницата БСП  се мобилизира, най-сетне, да не бъде приватизирана еднолично от Корнелия Нинова като „Техноимпекс“.

Тандемът президентът Румен Радев и менторката му Корнелия Нинова се превръща във велосипед с една спукана гума – Нинова. Радев ще трябва да слезе от колелото на вдъхновението си да свали от власт ГЕРБ и да го тика. Но, накъде?

С очакване, че Радев няма да бъде „гнила ябълка“-президент му подарих символично здрава българска червена ябълка. Но, май, той ще остане в историята с това, че заради шеговита номинация с ябълката, ми отне акредитацията и правото ми на журналист да му задавам неудобни за него въпроси. И стана президент , символ на дуличието – уж пледира за свобода на словото, а пък отговаря само на поръчкови въпроси. Бойко Борисов, пък, сам си демонтира Цветанов от партийния тандем. Но не се превърна в Едноръкия Джо, а демонстрира своите две здрави ръце и зашлеви и Нинова, и Радев с изборния резултат на ГЕРБ на евроизборите, с продължаване на политиката на строителство, премахване на партийните субсидии и предстояща победа и на местните избори.

Нинова  и Радев, а сега накъде?

Аз съм Беновска. И питам.

Б.Р. Какво като си Беновска?

Ако искаш нещо да питаш, питай народа!

Слугинажът ти към ГЕРБ минава границите на нормалното и поносимото.

По същия начин, по който ти разблъска цяла опашка болни в ИСУЛ, разблъска ги като плебеи, за да вкараш дъщеря си в кабинета, понеже я боляло ушенцето.

Човек какъвто е в реалния живот, такъв е и на работа.

Да кажем ли какъв, или ще се досетиш?

loading...

Tagged

6 thoughts on “Беновска с нагла атака към Радев и Нинова. Иска да ги види паднали, а Брегович да им свири жалейка. Вижте докъде стигна слугинажът в журналистиката!

  1. Нека психолозите си кажат мнението, дали тази твар трябва да се движи в обществото или трабва да е прибрана на лечение, за което плаче отдавна!

  2. Човек трябва да има достоинство, чест и самоуважение. Много злоба има в тази женска душа. Лошо е, когато душата прекрачва всички граници и политва в пропастта. Дали Беновска спи спокойно? С хвърляне на ябълки ли мислеше да се прочуе? До къде може да стигне тази жена? Мисля си, като я гледам, че ако и се вложи в ръцете “ Калашников“ ще стреля в така ненавистния и президент. Няма ли кой да и препише таблетки или да я успокои някак си?.

  3. Тая Психясала Дърта пачавра ли оправя СВЕТА ?????? една напълно Оглупяла „журналя“ С диагноза – Луда за връзване!!!! С хапчета и инжекции не става НЕ ! ННЕЕЕ няма опраВИЯ с ТАЯ ПОдлога !!!???? ВЗЕЛА Е МНОГО силно ОМАЙНИЧЕ !!!!

  4. А Пропуснах…….. А за нея БРЕГОВИЧ ще изпълни с удоволствие- „КАЛАЧНИКОВ“ , ако нея ВЪРЖАТ от ЛУДНИЦАТА!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *