Протестиращи на бунт, затварят магистрали, вижте как им отвръщат герберските подлоги!/СКАНДАЛНИ СНИМКИ/

България отблизо

Протестиращи от 5 града тръгнаха да атакуват автомагистрала „Тракия” през нивите в старозагорско.

Недоволните излязоха на протест за поредна неделя срещу ниския стандарт на живот и управлението на страната, предаде БГНЕС.  Стотици протестиращи от Сливен, Ямбол, Нова Загора, Казанлък и Стара Загора се събраха в новозагорското село Езерово, където полицията не им разреши да блокират международния път Свиленград – Русе.  Недоволните заобиколиха полицията и тръгнаха през нивите, за да стигнат магистрала „Тракия” с идеята да я блокират.

Преди това всички протестиращи бях спирани от полиция и жандармерия за проверка на лични карти. Има написани десетки протоколи с предупреждения да не се участва в протестите и да не се нарушава обществения ред. Това разгневи още повече хората, които водиха ожесточени спорове с органите на реда.  На самата магистрала „Тракия” са съсредоточени много представители на силите на реда, в кордон строените униформени чакат с лице към нивите появата на протестиращите граждани.

Десетки са спрените в аварийното платно полицейско коли. Очаква се протестиращите да излязат на пътната артерия при разклона Нова Загора – Раднево. В същото време полиция и жандармерия не дадоха на близо 40 човека в Благоевград да не блокират главен път Е-79 при шестия протест в града. Протестът тръгна в 12:30 часа като автошествие от Югозападния университет след дълги разправи с полицията и представителите на общината. Причината – демонстрантите искаха да минат по Е-79 до кв. „Струмско”. Те опитаха на своя глава да блокират международния път, но бяха спрени от автомобили на полицията и униформени преди изхода на града.

Според БГНЕС е имало спречквания, но без сериозни физически сблъсъци.

А ЕТО КАКВО КОМЕНТИРАХА „БУДНИ БЪЛГАРИ“ В САЙТА БЛИЦ:

„Гамени.Платени протестъри.“

„Хубаво време; 2. Колкото щеш кофти мат-реал, предимно от продажни безделници, всякакъв цвят кукувици и алчни кресливи майки на деца-касички, 3. Бол кинти от организаторите – (ще си ги върнат, като дойдат да крадат резерва, заедно с резаните кьопек-хюмнета); 4. За кво се „протестира“ няма абсолютно никакво значение, важното е да се друса джанката, па каквото падне – все е кяр …“

„От пет града , само 10 мутри !!! Много са ви недоволните!“

„Бой по манерката и ще се прибират. Ще се научат дали да блокират другия път магистрала“

И прочие, и прочие, и прочие!

Цяла Франция протестира.

Испания също започна.

В България недоволни със знамена излизат в градовете и по пътищата, а пратени тролове лаят до скъсване в социалните мрежи.

Това ли е България?

И кои са платените?

Снимки: БГНЕС

loading...

Tagged

3 thoughts on “Протестиращи на бунт, затварят магистрали, вижте как им отвръщат герберските подлоги!/СКАНДАЛНИ СНИМКИ/

  1. Едните са от народа, а другите 300 хиляди са от държавната и общинската администрация, които са верни подръжници на ГЕРБ , защото получават заплати , бонуси от ГЕРБ, освен това често от подкупите които взимат си заделятъ тлъст комисион, останалото отива към ГЕРБ!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *