Нискочелите в село Сотиря продължават да изнасилва деца! Къде са властите?!

България отблизо

За вероятен случай на блудство с дете в сливенското село Сотиря съобщи БНР късно през нощта срещу събота.

Момиченцето е на възраст между 7 и 8 години, прието е в болница в Сливен без опасност за живота. Не е ясно коя болница е дала потвърждение за „Хоризонт“, защото в областния град лечебните заведения са няколко.

 

В полицията са задържани мъж на около 60 годишна възраст и момче на 14 г. Те също са от Сотиря. Новината е потвърдена за БНР и от кмета на селото Димчо Георгиев. В официалния сайт на община Сливен пък са налични единствено стационарните телефони на служителите, които в късните нощни часове няма как да отговарят на позвънявания.

Малко по-рано потребител във Фейсбук провокира шок и ужас с детайли, които никак не се връзват с известното досега. Той съобщи за изнасилено и убито от двама клошари 5-годишно момиченце, които били натъпкали парцали и чорапи в гърлото му. Минути по-късно същият уточни, че детето е на 7 години.

Припомняме, че точно преди две седмици, 15 август към 15 ч. в Сотиря на метри от дома си в изключително тежко състояние бе намерена 7-годишната Кристин, която почина на път за болницата. Мартин Трифонов на 21 г. бе видял детето в магазин да си купува сладолед. По-късно той бе открит след няколко часови издирвания и преследване от местни хора, прострелян от полицията и задържан. Окръжната прокуратура в Сливен му повдигна три обвинения – за убийство, за блудство и за изнасилване. Законът предвижда наказания за трите обвинения до 30 години затвор, доживотна присъда и доживотна без право на замяна./epicenter.bg/

Затова остава въпросът защо властите не наблюдават с повишено внимание криминалния контингент в Сотиря?! Защо се допускат нови блудства и изнасилвания на деца?! Или може би на правителството му е по-удобно да се говори за изнасилвания и убийства вместо за несвършената работа на кабинета „Борисов 3“?! Нека,  обаче, управляващите да знаят, че всичко се пише на техния гръб. И колкото повече оставят да се вихрят зверства, толкова по-зле за тях. Нека Борисов и ГЕРБ да не стоят със скръстени ръце, а да започнат превантивна работа по селата с криминалите и евентуалните жертви. Има начини да ги стреснат, така че да не си и помислят за злодеяния. Но това не се прави.

Не е ли редно щом правителството не може да се справи с най-обикновената престъпност и винаги върви след събитията, да си подаде оставката и да дойдат други по-способни?! А Борисов на всичко отгоре е бивш охранител. И той най-добре би трябвало да знае какво е нужно да се направи в тези случаи. Но не би! На това престъпно нищоправене трябва да се сложи край!

istinata.net

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *