Това е СНИМКАТА с имената на известните личности, сред които и убити, и сумите срещу тях!

България отблизо

Прокуратурата публикува част от иззетите веществени доказателства по аферата с боклука, където бе задържан зам. министъра на околната среда Красимир Живков и още 8 други души.

Както БЛИЦ писа по-рано, от обвинението разкриха, че по време на разследването е иззета цветна снимка, на която са написани имена на известни личности, някои от които убити през годините. Срещу имената на всеки един са записани различни суми – 70 млн. долара, 120 млн. лева, 300 млн. лева.

От дома на А.Б. са иззети автобиографии със снимки на длъжности лица от МРРБ и Министерство на правосъдието, както и снимка на магистрат, който е наблюдаващ прокурор по производство за обвинение на Васил Божков за тежко престъпление“.
„Предвид високия обществен и медиен интерес и след разрешение на наблюдаващите прокурори, съгласно чл. 198 от НПК, публикуваме част от иззето веществено доказателство по досъдебно производство.
В хода на извършените действия по разследване в жилището на обвиняемия А.Б. беше намерена и иззета цветна снимка, на гърба на която с ръкописен текст са изписаните имена, които съответстват на имената на публично известни личности в обществото.
Срещу всяко от имената са изписани парични суми в различни размери. В хода на разследването информацията ще бъде проверена и по преценка на наблюдаващите прокурори лицата ще бъдат разпитани в качеството на свидетели.“, пишат от обвинението и информационна агенция Блиц.бг.

Tagged

1 thought on “Това е СНИМКАТА с имената на известните личности, сред които и убити, и сумите срещу тях!

  1. Едва ли са толкова тъпи или ни взеха всички за канарчета.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *