Томислав Дончев: Имам конкретни подозрения кой стои зад атаката със записите!

България отблизо

Дискредитирането със записи е утвърден жанр в политиката. Те са най-ефективни половин година преди изборите, защото непосредствено преди тях хората очакват такъв тип манипулации.

Това заяви вицепремиерът Томислав Дончев в ефира на бТВ по повод записи с гласа на премиера Бойко Борисов, появили се в интернет.

„Лошо е да се прави прави политика с неполитически средства. Дали са истински има разследване, което ще прецени. Това е все едно на футболен мач играчите вместо да ритат топка се замерят с камъни. Би трябвало да се състезаваме кой е по-компетентен, кой е по-добър лидер и има по-добри идеи“, смята Дончев.

На въпрос дали са автентични записите, вицепремиерът коментира, че част от тях са, а други не. „Нека експертите се произнесат имало ли е интервенции по записа. Безспорно е използван гласа на премиера. Откъде са взети реплики, изказвания…“, добави още той.

Дончев посочи, че има конкретни подозрения, кой стои зад атаките. Вицепремиерът коментира, че всичко е възможно, дори и да е съпартиец, както и някой от охраната на Борисов по отношение на скандалните снимки от спалнята на премиера.

Резиденция „Секвоя“ е работно помещение, обясни Дончев и там са влизали, както съпартийци, така и на правителството. „Тези, които имат повече опит в политиката знаят, че атаката по време на избори или непосредствено преди изборите не е толкова ефективна, защото тогава хората очакват подобни скандали, заяви още вицепремиерът“, добави вицепремиерът

От една година под никаква форма не съм общувал с Цветан Цветанов, възможно е той да открадне част от избирателите на ГЕРБ, но не мисля, че ще има роене на партия ГЕРБ. Пожелавам му успех, коментира вицепремиерът, цитиран от monitor.bg.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *