Александър Томов: Господин, Борисов, няма смисъл да се напъвате за властта, България има нов лидер

България отблизо
Вчера излезе на Васил Божков поредното интервю. Всичко, което е казано, е вътре. Преди една година съм дал сигнал до главния прокурор, в който казвам – за тези 700 милиона, които липсват в бюджета, знаят поне 20 човека. Това не може да се скрие. Знаело се е от много хора. Прокуратурата не смее да каже нищо.

Това заяви в ефира на Българската национална телевизия Александър Томов.

“Господин Борисов, няма смисъл да се мъчите повече. Вие сте знаел”, категоричен беше още проф. Томов от Движение „Коалиция ЗАЕДНО за България. Коалицията се регистрира в ЦИК за предстоящите парламентарни избори преди няколко дни.

 

„Господин Борисов се хвали всеки ден с постижения, но това е несериозно“, посочи Томов и допълни – България все още е сред изоставащите европейски страни, липсва стабилност, а всички основни сектори са недофинансирани.

„Може би в момента има естествен лидер на промяната, който е президентът и то поради това, че той постоянно говори за тази промяна“.

Той коментира сделката с „Кремиковци“, като подчерта, че няма нищо общо.

„Комбинатът е продаден от държавата на Валентин Захариев, на частна компания, за 1 долар, но нищо общо аз нямам. Аз можех да спася „Кремиковци“, но не ми позволиха.“ Като пропаганда и лъжа той определи свързването на неговото име с фалита на „Кремиковци“.

Той подчерта, че по същия начин и по същите схеми името му е било замесено във фалита на ЦСКА.

„Борисов печели от това, че иска да печели от двата големи клуба и да контролира агитките“, категоричен бе Томов.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *