Анна Заркова: Не къщи, цели махали за гости са вдигнали хайдуци с мръсни пари

България отблизо
Едва 32 къщи за гости били ”в нарушение”. Тоя министър Порожанов ни туря на масата си за мезе – като пъстърмата от козите, дето ги изтрепа през лятото.
32, моля ви се!

Само в три села между Балчик и Добрич са двойно повече. И вчера ги видях по път: стърчат в сиромашията сред нивите – нагиздени нелепо, прозорците им гледат празно, като очите на лъжец. И тоя пладнешки грабеж на европари бил „нарушение“! Не къщи, цели махали за гости са вдигнали хайдуци с мръсни пари, които с европроект са им върнати като чисти. То бива лъготене, бива, ама това за да хване дикиш, колко народ трябва да набедиш за чумав и да го ослепиш?

Това написа журналистката Анна Заркова в профила си във Фейсбук.

В мрежата пък хората искат оставката на Порожанов.

Той обаче не само не я дава, но и продължава нагло да твърди, че хората му са невинни. Респективно и самият той.

Къде ли се намира неговата къщичка?

Или я е изнесъл извън България?

Tagged

4 thoughts on “Анна Заркова: Не къщи, цели махали за гости са вдигнали хайдуци с мръсни пари

  1. Я тая Заркова какъв златен ланец носи на врата!? Завист и злиба, че няма мозък да си напраВИ и тя замък!… Сигурен съм, че е с циганска жилка! 🙂

    1. Дано те постигне нейната съдба…загледал се в сламката,гредата не вижда…кой знае твоята ку.ва къв синджир влачи

  2. Христов голям глупец си!Бижуто е менте.И аз имам същото такова и даже не е минало покрай златото.Ти си се натровил с гъбки.Завист за какво бе?И ти сигурно си крадливо чучелце.А за това кой има мозък да си направи замък с мижава заплата в България е ясно,че няма да е обикновен човек от народа,а лизач,мазач и крадец!

  3. С мълчаливото съгласие на долните душички става разграбването на всякакво ниво.Блей си овчице,блей!За писане на коментарии се иска мозъче-не се напрягай!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *