Бареков изплака: „Да, България“ ми спукаха гумата!“ Жертва съм на вандалски акт! /ВИДЕО/

България отблизо

Николай Бареков разкри, че е жертва на вандалски акт. Във видеообръщение той разказа, че докато е бил в офиса на „ДА България“ с искане Христо Иванов да отговори на негови въпроси, някой е надупчил гумите. 

Освен всичко друго телефоните му са били заглушени.  Ето какво разкрива още Николай Бареков: „Днес направихме опит с колегата Георги Балабанов и с моя приятел Явор да посетим офиса на г-н Христо Иванов на лъскавия булевард „Драган Цанков“ в една лъскава кооперация, която се помещава на втория етаж.

Бяхме заглушени със специална техника, която според мен струва не малко пари, за да не чуе г-н Христо Иванов моите горещи въпроси към него.

Не се отказвам да срещна Христо Иванов и неговия бодигард Иво Мирчев, за да задам моите въпроси. Да разбера защо в централата на „Да България“, която е в толкова скъпа и лъскава кооперация хора като нас граждани, обикновени бащи не са желани.  Искам да съобщя също така, че ми беше надупчена гумата на автомобила от хора в този офис или от „ДА България“, докато бях в техния офис.“
Видето вижте ТУК

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *