Бойко Рашков притисна здраво Горанов! Ето каква афера откри!

България отблизо
След като приключи парламентарната комисия по вътрешна сигурност министърът на вътрешните работи Бойко Рашков отговори на въпроси на журналисти. Той коментира случая с джипа на Владислав Горанов, с който се опита да напусне страната през ”Калотина”.
Този случай съвсем не е прост, както се опитаха да го представят. Тази кола е издирвана от Интерпол по искане на Русия, тази кола съвсем не е така нова както твърдеше той и собственикът на фирмата.

По думите му колата е регистрирана, но преди да бъде произведена.

 

„Имена няма да споменавам“, каза Рашков по повод разследването, което тече в Главна дирекция „Национална полиция“ и по което Горанов бе викан на разпит миналата седмица. По думите на министъра на този етап разследващите са установили „много странни факти и разминавания“.

 

На въпрос дали достъпът на Сотир Цацаров до класифицирана информация е отнет като лично отмъщение от него, той отговори: „Това са пресилени изказвания. Аз не изпитвам никакви негативни чувства към този човек. Вероятно е изненадан, вероятно е нещо друго, той дори обвини и премиера, че е оказвал институционален натиск към някого“, каза Рашков.

Той има право да бъде възстановен в прокуратурата, там няма да има никакво значение отнемането на достъпа му, посочи Рашков.

Рашков коментира убийството на жена в Русе, която е собственичка на верига аптеки в града. „Убийството е разкрито, заяви той след много време работа от страна на полицията. „Имаме доста сериозни събрани доказателства за извършителите на това престъпление“, каза още той. Работи се по няколко версии, а полицаите са доказали една като най-вероятна.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *