Боян Чуков: Божанката пак се прояви! Ето какво искал да направи с Радев и Путин

България отблизо

Божанката, любимец и откритие на Радан Кънев за българската политика отново се прояви като интелектуален фар в тъмната и мрачна българска вътрешна политика.

Божанката иска да „резне“ конституционните правомощия на Радев и да забие гол във вратата на „тиранина“ Путин на наш терен.

Явор Божанков беше мой студент, посипвам си публично главата с пепел, че го пуснах!“, заяви проф. Пламен Киров.

Засега само Корнелия се спотайва и не коментира блестящите интелектуални финтифлюшки на нейния бивш фаворит и бивш пилот в лявото политическо пространство, който е и обожател на украинските азовци. След като Нинова вкара Божанката в парламента… тя се отзова мощно на най-съкровените стремежи и мечти на левия електорат да си има много свой човек сред депутатския корпус.

Сега на Божанката се радват Кирчо, Кокорчо и съзвездието пепейци. Политическата действителност в България показа, че Божанката е еднакво удобен за целия политически спектър в милата ни Родина. Универсален.

Сърдечни поздрави на целокупния български електорат, който гласува редовно за политическия гений Божанката! Това гарантира блестящо бъдеще на България!

 

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *