Валери от „Игри на волята“ със скандално интимно признание, правил е секс със…

България отблизо Лайф зад паравана

Никой не е очаквал, че Валери от „Игри на волята“ е толкова отворен и палав извън формата. Соченият за най-големия кавалер направи скандално интимно признание, което никой не очакваше. 

 

Синът на Мария Гроздева си призна, че е имал интимни отношения с известна българка.

В момента той е свободен, няма си гадже, но пък не страда от женско внимание. Но това не значи, че би обърнал внимание на всяко момиче. Пада си по точно определени момичета, а в това число се включват и известни девойки.

В скорошно интервю той сподели, че е имал интимна връзка с известна българка, но не уточни коя е, както всеки джентълмен би направил. Все по-често обаче в нета потребители подозират, че между Мирела и Валери е имало нещо пикантно.

Клюката е напълно непотвърдена, но пък всички видяхме, че между двамата прехвърчаха искри в „Игри на волята“. Мирела дори трудно преживя, че Валери напусна приключенското шоу, а реакцията ѝ подхрани още повече слуховете за връзката помежду им. Валери все пак отрече, че между него и Мирела е имало нещо повече от приятелство.

 

 

Той споделя още, че не е от мъжете, които изневеряват, не е правил тройка и не е правил секс на публично място.

 

 

Иначе Валери не скри, че в живота си е имал супер срамни моменти, от които му е идвало дори да се „закопае“ сам. Една от тези ситуации се е случила в леглото му, но не, не става въпрос за sex fail, а за… напишкване, докато спи. Е, нека сме реалисти… на почти всички ни се е случвало (дори и на по-голяма възраст). Кофти е, тъпо е, но това е положението.

loading...

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *