Валери Симеонов: Измамиха ме! Не разбирам защо не ме искат! Аз съм толкова добър в политиката. Направих ограда, борих се за справедливост!

България отблизо

Изненадан съм от решението на ВМРО да не се явим заедно на парламентарните избори. Това заяви пред БНТ лидерът на НФСБ и зам.-председател на НС Валери Симеонов с обречен тон.

В крайна сметка, ВМРО си е самостоятелна партия, те имат право на своите решения и избори. Явявали сме се заедно на три поредни кампании, те са били успешни, но аз не мога да им държа сметка. НФСБ също е партия със структури и подкрепа в патриотичната общност.

Единственият малък упрек към Каракачанов е, че буквално до четвъртък той твърдеше, че ще се явяваме заедно, но в крайна сметка, решението си е на ВМРО, допълни Симеонов.

Симеонов беше категоричен, че в последните седмици не е имало напрежение в коалицията – напротив, работим много добре, прокарваме решения, инициативи.

Ние сме отворени към разговор с всички формации, освен с ДПС. Основно можем да водим преговори с формации от патриотичния сектор, например с БСП ние няма за какво да разговаряме, по-скоро сме дясно-консервативна формация, обясни Симеонов.

Той обаче допълни, че е имало разговор с дясно-консервативната формация на Петър Москов.

Валери Симеонов призна, че може би действително е бил катализатор на решението правителството да не подава оставка заради протестите през лятото.

Не виждам смисъл да се отива на предсрочни избори 6 месеца преди редовните. Просто не беше патриотично да хвърляме държавата в едни безсмислени избори.

Но явно не е искал оставка, защото е знаел, че ще бъде в парламента за последно.

Партиите му забиха звучен шамар заради стотиците изцепки по време на този мандат.

Последната от която, показване на среден пръст на протестиращите.

Той не искал да преговаря с ДПС и БСП.

Ама и те два пъти повече  не искат да си цапат ръцете с него. Не той не ще, а те.

ГЕРБ и ВМРО го отсвириха.

Мая Манолова няма да забрави обидите към нея.

На „Да, България“ не им трябва таралеж в гащите. И то компрометиран и настръхнал за власт таралеж!

Слави също отнесе достатъчно иронии и поучения, за да приеме такова чудо в партията си.

Даже Божков го не ще!

Така Симеонов излезе на политическия пазар и обяви, че е ШИРОКО ОТВОРЕН ЗА РАЗГОВОРИ И КОАЛИЦИИ.  САМО ЧЕ ПРЕЗ ТАЗИ ШИРОКО ОТВОРЕНА ВРАТА НЯМА ДА ВЛЕЗЕ НИКОЙ!

ПРОСТО ГО ИЗХВЪРЛИХА ОТ ПОЛИТИКАТА!

.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *