Ванга никога не е правила такива предсказания

България отблизо

Страшни природни бедствия, ядрена катастрофа, огромни разрушения и много смъртни случаи. Това са ужасяващите предсказания на Ванга за 2024 г. Това твърдят английски сайтове.

Според тях пророчицата е предрекла, че ще има глобален конфликт през 2024 г., а изходът ще е най-важното събитие в световната история.

„Ядрена катастрофа ще опустоши Земята преди края на 2023 г. Експлозия в атомна електроцентрала ще погуби милиони, а в атмосферата ще се разпространят токсични вещества. Суперсила ще използва биологични оръжия, които ще убият още стотици хиляди хора“, споделила Ванга пред помощницата си Витка Петровска, пишат в материал, публикуван и в британския вестник „Сън“.

Ванга никога не е предсказвала война и край на света, казва Иван Драмов, председател на фондация „Ванга“

От фондацията посочват, че българската пророчица никога не е правила официални предсказания и че никъде няма записани такива, повечето „предсказания“ се позовават на разкази на случайни хора.

„Нека хората да имат едно наум за думите на Ванга, които се пишат. Тя никога не е предсказвала война и край на света. Каквото сме казали, сме го сложили на сайта“, казва Иван Драмов, председател на фондация „Ванга“.

Според писанията в различни световни медии, петричката пророчица дори била сложила като край на света 5079 година.

„Питал съм кога ще изчезне животът на Земята. Но тя все ми казваше: „Не бой се, сине, нема страшно. Нема да има трета световна и свето нема да си отиде“, спомня си приживе и най-добрият душеприказчик на Ванга – Петър Баков. Ванга му споделила, че животът отвъд материята, който не можем да видим, няма да допусне унищожаване на Земята.

„Ние сме продукт и плод на извънземния разум. Няма майка, която да убие детето си“, допълнила петричанката пред Баков.

„Едва ли точно година по година, та чак до 5079 г., е говорила за бъдещи събития“, сигурен е Драмов.

Според писания на нейни пророчества 2024 г. ще донесе множество мрачни събития, включително терористични атаки в Европа, голяма икономическа криза и биологични нападения, както и опит за убийство на Владимир Путин, написа вчера и „Дейли Мейл“. Единственото позитивно предсказание за годината било увеличаването на медицинските пробиви.

„За това, да. Ванга говореше, че ще се намери лек за рака, както и за други „непобедими“ в момента болести, но за война и години напред нямаме 100% информация“, твърдят от фондацията на Ванга.

loading...

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *