Ваня Григорова с първа реакция след решението на съда за избора на кмет

България отблизо

Този четвъртък в Административен съд в София бе внесена жалба от Ваня Григорова и Иван Таков срещу решението на ОИК-София за избор на кмет  на Столична община. В петъчния ден обаче магистратите отхвърлиха жалбата й, и официално обявиха опонента й на балотажа – Васил Терзиев – за кмет на София. 

Григорова не коментира това решение, а в петък вечерта излезе с интересен пост в личния си фейсбук профил.

„Най-сетне стигнах до Троян!“ – написа кандидатката за кмет на София, която преди време сподели, че иска столицата да прилича именно на Троян.

„Ето така изглежда част от зеленчуковата градина на община Троян. Продукцията от нея се ползва в детските градини, защото е и екологично чиста. И значително по-евтина от пазарните алтернативи, т.е. спестяват се средствата на хората, за да се използват в интерес на хората.

Това е малка част от постиженията на кмета Донка Михайлова, която спечели безапелационно и на тези избори. Впрочем с всеки нов избор разликата с опонентите й се увеличава. Но тя не допуска да се преминат граници, които в София отдавна са забравени и нормалното тук се счита за крайно и радикално“, допълни Григорова.

Комуналните услуги са общински, защото трябва да обслужват общността и точка. И това ще се случи. Со кротце, со благо, ако се наложи и со малко кютек“, отсече Ваня Григорова.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *