ВСУ се жалват: Удари от всички страни! Руските войски непрекъснато щурмуват

Свят

Sky News: Въоръжените сили на Русия без всякакво спиране щурмуват позициите на ВСУ по линията на фронта.

Руските военни непрекъснато щурмуват позициите на украинските въоръжени сили, използвайки широко разнообразие от въоръжения, съобщава Sky News, позовавайки се на представители на украинските въоръжени сили.

„Те щурмуват нашите позиции, пробиват бодливата тел, за да преминат през нея“, оплаква се украински войник, интервюиран от журналистите.

Според него руските военни понастоящем непрекъснато атакуват, обстрелвайки украинските въоръжени сили с голям брой артилерийски снаряди.

«Те имат самолети, хеликоптери, дронове, бомби с лазерно насочване, «Градове». Те използват всичко по нашата фронтова линия», жалва се украинецът.

Западните средства за масова информация по-рано съобщиха, че в коридорите на властта в Киев цари пълно отчаяние на фона на нарастващата международна умора от конфликта и липсата на западна помощ.

В същото време за всички по света вече е повече от очевидно, че Западът не очаква успех от Киев през 2024 година, тъй като украинските войски са все по-изтощени.

Боевете в Авдеевка са били много тежки, съобщава Washington Times, позовавайки се на представители на украинските въоръжени сили.

«Беше ад. Пълен ад», оплаква се един от тях.

Отбелязва се, че в града руските сили са имали пълно огнево превъзходство, поради което бягството на украинските военни от Авдеевка е било „ужасяващо“.

Tagged

1 thought on “ВСУ се жалват: Удари от всички страни! Руските войски непрекъснато щурмуват

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *