Георги Харизанов скочи грозно на Мая Манолова. Отстрелва противниците на Борисов по списък!

България отблизо

Журналистът, политически анализатор и изпълнителен директор на телевизия „Европа“ Георги Харизанов остро захапа Мая Манолова в свой коментар в социалната мрежа. Публикуваме го без редакторска намеса:

И Мая Манолова счела за необходимо да уведоми малкото си настимирчета, че в никакъв случай нямало да прави коалиция с ГЕРБ. Това, че от Мая и настимирчетата й все така нищо няма да зависи и в следващите четири години е една изключително радостна новина за всеки нормален човек, нали, но се чудя следното:

Докога отборчета от ранга на Бързовар Сусурлево ще ни занимават с досадните си декларации, че отказват да играят мач с „Реал“ (Мадрид)? Ма изчезвайте в нищото бе, микроби износени.

Б.Р.

А ние пък питаме:

Докога „политически анализатори“ от ранга на Харизанов ще определят кой какво място има в политическия ни живот и ще хвърля кал по всяка партия, която не подкрепя ГЕРБ?

Дали не се страхува, че „онова дело“ за тръбите ще бъде подновено, ако свалят вожда му?

Докога ще се нахвърля върху всички стари и нови политици, които просто не искат повече Борисов да управлява?

Докога ще скача и срещу народа, на когото му писна да го мачкат?

Що за политическа злоба е да се нахвърлиш с грозни думи върху една жена?

И що за управляващи са тези от ГЕРБ, които чакат разни харизановчета да ги подкрепят?

Последният въпрос е риторичен!

Tagged

1 thought on “Георги Харизанов скочи грозно на Мая Манолова. Отстрелва противниците на Борисов по списък!

  1. Не харесвам Харизанов и ако той присъства някъде на екрана, превключвам на друг канал. Но също толкова ми е противна и Мая Манолова с нейната способност да се изнизва като сварен макарон от проблемите, които самата тя ни е създала. Проблемите с ГПК, Закона за ЧСИ, а като омбудсман замаза тежкия проблем за рекета и издевателствата над столичани от Топлофикация София ЕАД. Софиянци не я понасяме. А това, че отиде на балотаж с Фандъкова в изборите за кмет, се дължи на издигането й от себеустройчиците-кариеристи и натегачи в столичната БСП организация, при което членовете и симпатизантите на БСП нямаха друг избор освен Мая. Действително тя е втръснала на всички ни и е чудно защо президентът я кани нея, както и Отровното трио, както и хората на дебилизатора на народа Слави Трифонов. Кого представлява тя всъщност освен себе си, мъжа си и Нестимир Ананиев нявгашен поддръжник на Меглена Кунева?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *