Гълъб Донев обяви решение, което всички родители ще аплодират

България отблизо
От 1 февруари до края на годината всички деца до 10 годишна възраст ще пътуват безплатно. Това каза премиерът Гълъб Донев преди редовното заседание на Министерски съвет. 

„Предстои ни да одобрим допълнителни средства в размер на 73 млн. лв. Подкрепа на услугата Обществен транспорт в цялата страна. За учениците остъпката ще се увелици от 20 на 70%. Намалението на цената на картата за възрастни хора ще е с допълнителни 20% или общо 40% по-ниска цена. Виждаме че, когато всеки върши работата, за която е избран или назначен съвестно има резултати за хората“, посочи още Донев.

 

„Хората очакват светсни решения и действия. Ако всеки върши работа, за която е избран и назначен съветсно и с мисъл за другите, ще живеем в държава, в която факторът небрежност ще е изолиран случай. Проявите на небрежност са тези, които причиняват щети, понякога с фатален край. Днес ще разгледаме промени в наредбата на медицинската експертиза на работоспособността, в резултат на което оценката на методиката ще въведе повече справедливост по отношение на хората с множество увреждания“, добави премиерът.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *