Депутат зове за кървав погром на протестите! Вижте подробностите само тук!

България отблизо

След като още през седмицата депутатът от НФСБ Валентин Касабов нарече протестиращите „мутри“ заради факта, че свалиха началника му Валери Симеонов, сега бургазлията изригна с нова сила.

Джипът му се оказал вчера в Бургас в задръстване. И Негово Величество не могъл да се прибере навреме.

„Вали дъжд, а на възловото кръстовище при Новата поща двайсетина лумпена и техните кифли играят хоро, полицията ги пази и наблюдава безучастно спектакъла им, докато нормалните граждани чакат в автомобилите си да се приберат у дома, защото утре са на работа! Това ли е протестът? !“.

Тази „велики „думи на роден държавник  бяха надлежно отразени в сайта на собствената му съпруга „Флагман“, който непрекъснато хвали Симеонов и Борисов и е впил жестоко зъби в опозицията.

Според твърденията на сайта, Касабов бил разговарял с десетки граждани, които били готови да вземат  личните си оръжия и да преминат към граждански арести.

Страшно! И странно! Дали формацията НФСБ, чийто зам.-председател е Касабов, цели да окървави протестите и чрез непрекъснатите обидни квалификации да се стигне до сблъсъци, коментират от би.нюз.  Защото е много лесно да разполагаш със собствено оръжие – медия  и оттам да насъскваш хората едни срещу други.

Припомняме, че Касабов и други негови колеги от НФСБ имат основна вина за повишаването на цените на горивата, тъй като внесоха законопроект, чрез който обслужиха едрите търговци на горива за сметка на дребните. Техните действия унищожиха на практика конкуренцията на едрия капитал в лицето на дребния бизнес.

Най-големия цинизъм беше, че след пъкленото си дело депутатите от НФСБ и техния партиен вожд организираха протести, заклеймявайки своите коалиционни партньори, но удобно пропускаха самите себе си като автори и изпълнители по унищожението на дребните търговци на горива. Вероятно всичко е било добре замислено с цел да се разклати държавата и да се обслужат интересите на олигархията, чийто удобен съюзник е именно НФСБ.

Припомняме и че вчера в Бургас се състоя един от най-големите протести. Бяха блокирани възлови кръстовища, магистрала „Тракия“ на две места, а цял ден шествие от коли с надути клаксони обикаляше града.

Ама се случило някой да препречи кръстовище, по което минавал самият Касабов.

Направо кощунство срещу особата МУ!

За негово сведение в града не протестираха „лумпени и техните кифли“, а обикновени трудови бургазлии, които искаха по-достоен живот.

Живот, който НФСБ щедро им обеща на изборите, а после удобно забрави и се съюзи точно с ГЕРБ, на когото Валери искаше оставката.

Българите вече искат оставката на депутата от НФСБ Петър Петров, който призова майките да пратят децата си в домове.

Най-вероятно в списъка с нежеланите в парламента ще влезе и Касабов.

И това ще поискат не лумпени и кифли, а самият народ!

Автор Станислава Славова, istinata.net

Tagged

3 thoughts on “Депутат зове за кървав погром на протестите! Вижте подробностите само тук!

  1. Някога, Петър Младенов искаше „танковете да дойдат“ . Сега този ТЪРТЕЙ иска да окървави мирните демонстрации на изстрадалия ,от хора като него, народ !

  2. Тази „интелигенция“ трябва да я върнем на училищната скамейка, където да ги научат какво значи уважение и какво значи да носиш с достойнство думата Човек! Мисля, че крайно време е такива като него с гаменско изказване да преминат в редицата на Симеонов!

  3. Тези кретени никога повече няма да видят власт и това те го знаят. Да се молят, да не им отнемем и свободата! Защото най-бедната държава се управлява от НАЙ-ПРЕСТЪПНАТА власт!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *