Деситу: 11 пъти бихме БСП! Защото градим, а те рушат! ГЕРБ ще управлява още много години!

България отблизо

За да има силна дясна партия в България, трябва да има и силна лява, метна поредното си „откритие“ Десислава Атанасова по БНР.

Такава партия обаче у нас ние не виждаме.  „Винаги БСП, които се опитват да се правят на опозиция,  говорят от името на народа. Ама кой народ, когато е ясно, че народът не ги иска? На тях също винаги им трябва враг, когото да плюят, защото така се чувстват силни. Просто  не могат без него.

Ние се явяваме вечния враг на БСП. Те живеят на наш гръб и си правят пиар, като ни критикуват.

А защо ни критикуват?  Защото 11 пъти БСП не са печелили избори срещу ГЕРБ и това ги кара да изпитват завист и безсилие. Ние градим, те критикуват. Ние имаме самочувствие, защото хората ни обичат. Те нямат.

„Острието“ на ГЕРБ и бивш здравен министър поясни, че тя и партията имат самочувствие, защото всички значими неща в държавата ни  са постигнати по време на управлението на  ГЕРБ. А от БСП просто завиждали.

Тя размаха пръст и на Нинова, че събрала хората на Бузлуджа. И държала реч пред тях.  „Всеки може да си прави срещи със своя електорат, но тонът, с който му говори, трябва да бъде различен“, каза Атанасова. И допълни, че „немощта на левицата не й позволява да бъде алтернатива на управлението“

Обикновено хората, като видят Деси, или гасят телевизора, или си диалогират с нея пред екрана.

Ненапразно в герберските сайтове коментари под статии за съответната персона са забранени, тъй като народът не се сдържа и излива чувствата си на поразия. При това не много топли.

Иначе колко е построил ГЕРБ се вижда от падналите на поразия облицовки на санираните блокове в цялата страна и дупките по магистралите.

Строят се много неща, да, но все на или от НАШИ хора.

А Атанасова е последният човек, който може да определя със строежи успехите на партията си, защото първо трябва да започне от зарязания си съпруг.

Явно събирането на хиляди хора на Бузлуджа подпали подметките на Борисов.

И той пусна Биков, Тодоров и Деситу на барикадата.

За жалост България вече не вярва на приказки.

Вярва на дела.

А дела – няма!

Автор Станислава Славова, istinata.net

Tagged

2 thoughts on “Деситу: 11 пъти бихме БСП! Защото градим, а те рушат! ГЕРБ ще управлява още много години!

  1. Деситу е многу тъпу и ограничену ,иначи нямаши да ръси простотии,а иначи щеши да стани ,не искам да обиждам сервитьорите,поне една келнерка,защото та в момента е една слугиня и всички знаем на кого.
    Деси,ако имаш малко мозък в тиквата сищеше да разбереш ти и другите клонинги на тиквата ,че управлението на ГЕРБ ,т.е. на Борисов ще е гибелно за България.ПОМНЕТЕ МИ ДУМАТА!

  2. Тази дуловска брънтия има нос като капия . Чудя се като е обслужвала МВР-ейските шефове , как не им е пробивала шкембетата с носа си ?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *