Ето кой е снимал Борисов и златото в спалнята му! Ще се смаете!

България отблизо

„Аз нямам доказателства кой е снимал г-н Бойко Борисов, но очевидно е някой, който е имал достъп“.

Това заяви пред Нова телевизия депутатът от ГЕРБ Тома Биков. Снимал е човек, който е много близък до г-н Борисов, заяви още депутатът.

Но няма доказателства за това. Цветан Цветанов е един от тези хора, но повтарям, няма доказателства, добави той. Факт е, че е станало по край евроизборите, подчерта Биков.

На другия въпрос, истина ли са банкнотите в нощното шкафче, Биков отговори, че е смешно и те са монтаж. Направо е смешно, че в България може да има човек, който спи с пистолет върху парите. „За мен е чист монтаж“, заяви Тома Биков, цитиран от blitz.bg.
В коментар на ИСТИНАТА ще посочим на Тома Биков някои факти, които той очевидно пренебрегва, по неизвестни или много известни причини.
Факт номер едно е обстоятелството, че Борисов като премиер го пазят денонощно. Самият той призна, че когато заспи, гардовете трябва да са на своя пост, за да го пазят.
Но…оказва се, че пак според Борисов, не било така. Някой бил го снимал как спи в спалнята. И същият този „някой“, бил сложил в чекмеджето на шкафчето му, злато еврови банкноти и пистолет върху тях. Дотук добре. Но за да влезе при спящият Борисов, този „някой“ трябва да мине през охраната.
Нещо повече. Той трябва да носи със себе си кюлчета злато,  банкноти евро, пистолет и фотоапарат. За да ги сложи в шкафчето на Борисов и да ги снима. А после да ги изнесе. Е, как ще мине с този „багаж“ покрай гардовете?! И то два пъти. Да не говорим, че те няма да го пуснат при спящия Борисов и без никакъв багаж. Колкото да е близък на Вожда. Пък и този „някой“, ако е толкова близък на премиера, би трябвало да знае кога спи. Според признания на самия Борисов, той спи от един часа след полунощ до 6 часа сутринта. Е, кого ще пуснат гардовете посред нощ при Борисов?! Това е пълен абсурд.
И точно този абсурд се опитват да ни пробутат като чиста монета Борисов и неговите пудели. Само че хората не пасат трева.
Да не говорим, че по пътя до спалнята има охранителни камери. Следи се всеки сантиметър.
Следователно, отново възниква въпросът кой е този митичен „някой“, който е заобиколил охраната и е направил снимките?!  Ами това е много ясно. Снимките и записа са направени не само от много близки до Борисов хора. По всяка вероятност, те са скалъпени по негласно и устно нареждане на самия Борисов. За да отклонят вниманието на хората от икономическата криза и подготвяното ново разграбване на България, този път замаскирано като „влизане в еврозоната“.
Затова и президентът, вероятно подозирайки, че този монтаж е направен от хората на Борисов, призова да се направи пълно разследване кой и как е влязъл в спалнята на премиера. Както и да се направи пълна експертиза на записа с „кърджалийската п*ка“. Това е!

Автор Иво Македонски, istinata.net    

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *