Зловещи подробности за кървавото убийство в Негован! А дали са направили сделка с престъпниците?!

България отблизо

Задържаните за убийството на възрастните хора, чиито тела бяха намерени край Негован, са направили пълни самопризнания.

При първоначалните разпити двамата мъже – на 39 и 44 години, си прехвърляли вината за това кой е физическият извършител. Впоследствие арестуваният Пламен Шляпашки признал, че той е напуснал спусъка на незаконния пистолет.

Убийството било извършено на 14 юли в апартамента на една от жертвите на централния столичен булевард „Витоша”. След фаталните изстрели задържаните разчленили телата на убитите в банята на жилището, натъпкали ги в бидони и ги откарали край Негован. После се върнали в апартамента и старателно го почистили с белина. Скрили пистолетите в тайник в помещение в двора на Техническия университет.

Престъплението е извършено с цел обир. Убийците мислели, че жертвите държат в дома си пари от продажбата на техен апартамент в столичния квартал „Емил Марков”. Оказало се, че средствата не са в жилището на бул. „Витоша”. Оттам престъпниците задигнали семейни ценности, които по-късно са открити в дома на един от арестуваните.

Те са криминално проявени. Планирали убийството от около година насам. Били наемани да правят ремонти на друг апартамент, собственост на убитото семейство. Тогава застреляният мъж споделил с един от убийците мнение, че лихвите в банките са много ниски. Вероятно затова престъпниците решили, че жертвите ще държат в дома си парите от продажбата на апартамента в „Емил Марков”./nova.bg/

Това са „видимите резултати“ от управлението на Борисов и ГЕРБ. Криминалният контингент е на улицата. А невинни хора са подсъдими за неща много по-дребни прегрешения. Сега въпросът е дали тези самопризнания са станали факт след сделка с ужасяващите убийци и мародери. Дали са им обещали не доживотна присъда, а 20 или 30 години с право на предсрочно освобождаване? Скоро ще разберем и това!

istinata.net

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *