Борисов към българите: Лъжете ме, но после няма да ядете! Който излезе от София и областните градове, ще си плаща солено! Обещавам!

България отблизо

Разпоредих на Младен Маринов да бъдат максимално стриктни и всяка една декларация след това да се проверява, защото се видя колко хора се оказаха лъжци.

От МВР разясниха забраната за напускане на областните градове на Великден Това каза пред журналисти премиерът Бойко Борисов, който инспектира строежа на АМ „Хемус“, става ясно от видео в профила му в социалната мрежа „Фейсбук“.

Полицията няма да допусне безцелно движение на хора и автомобили из страната, ето как! „Щом си лъжец, няма да взимаш пари. Нека тези, които са минали тарикатски и са излъгали полицията, да знаят и прокурори, и полицаи работят по декларациите им. После да не кажат, че няма какво да ядат. Който лъже, не яде“, добави министър-председателят.

Той намекна за тлъстите глоби, които очакват всички нарушители с фалшиви декларации.

Премиерът беше вбесен, че след като издаде вчера заповед живо пиле да не прехвръкне през КПП-тата и никой да не влезе излезе от областните градове за празниците, снощи народът масово взе да се изнася от София с фалшиви декларации. За да изпревари по-сериозната блокада тази вечер. Бяха заловени над 200 безработни, които отиваха на работа и стотици, които отиваха при болни роднини, оказали се след проверките абсолютно здрави.

Заради една трапеза на село или при мама и тате, са готови да заразят цялата страна, избухна Борисов!

Яжте, но ще ви е за последно!

После дълго ще плащате и няма да ядете, закани се той.

Сега всяка декларация ще бъде гледана под лупа и излъгалите ще бъдат глобени солено.

Tagged

2 thoughts on “Борисов към българите: Лъжете ме, но после няма да ядете! Който излезе от София и областните градове, ще си плаща солено! Обещавам!

  1. И НА ВСЯКА ДУМА И СИТУАЦИЯ ….ГОВОРИ ЗА СМЪРТ И ….ПАРИ !!……..ПРАВИ ЛИ ВИ ВПЕЧАТЛЕНИЕ !! ….ИМА ПОГОВОРКА: “ КОЙТО НОЖ ВАДИ, ОТ НОЖ УМИРА“ !!!..ТЪПУНГЕЛ …..

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *