Извънредно! Скандален политик свалил „Господарите“ за отмъщение /СКАНДАЛНИ СНИМКИ/

България отблизо

Скандален политик свалил предаването „Господари на ефира“, издадоха хора от кухнята на Нова тв.

Въпреки че договорът на продукцията изтичал, всички били сигурни, че той ще бъде подновен и почти до последно Зуека и Рачков обещаваха на зрителите, че ще продължат едно или друго разследване догодина и ще поставят измамниците на мястото им.

Заповедта да се махне предаването дошла „отгоре“ и в началото екипът дори не бил уведомен. Шефовете си мислели, че нещата могат да се разминат, но политикът бил непреклонен.

Сещате се вече кой е, нали?

Най-засегнатият през последните месеци беше Валери Симеонов и отношението му към майките с болните деца. Сценаристите бяха дали воля на възмущението си и всяка вечер го призовавах да си ходи. Правеха скечове, припомняха всяка негова дума, подиграваха се с акциите „тишина“ и го направиха за резил пред цяла България.

Може би благодарение и на непрекъснатата атака от тяхна страна вицето неохотно подаде оставка, но и тя се превърна в пародия и дълго му пяха „Последен валс“. А накрая го гониха на няколко пъти със златен скункс, който той отказа да вземе.

Някои твърдят, че по време на дългия разговор с Борисов преди да си даде оставката, Симеонов поставил условие – аз ще си тръгна, но искам и онези там, които се подиграваха с мен, да ги няма.

Борисов пък нямал друг избор, освен да се съгласи, защото патриотът щеше да го повлече със себе си, ако продължаваше да се инати.

Ако тези слухове са верни, то предаването няма да може да си намери място в друга национално телевизия, особено в бТВ и БНТ.  Най-много да отиде при Сашо Диков.

А медиите за кой ли път ще докажат, че не само не са свободни, ами са и под робство.

ВИЖТЕ ЧАСТ ОТ НАКАЗАТЕЛНАТА АКЦИЯ СРЕЩУ СИМЕОНОВ:

Tagged

1 thought on “Извънредно! Скандален политик свалил „Господарите“ за отмъщение /СКАНДАЛНИ СНИМКИ/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *