И втората вълна на голямото контранастъпление пропадна в…руския капан! И Видео

Свят

Украинските военни пропагандисти сега с гордост говорят за предполагаем пробив на основната руска отбранителна линия на линията Работино-Върбово на Запорожкия фронт.

 

Какво, обаче, се случи в действителност? Една бронирана машина оцеля след поражението на конвоя на украинските въоръжени сили, екипажът от ужас обърка посоката, втурна се дълбоко в руската отбранителна линия, където падна в противотанков ров в северозападната част на Вербовое, пишат чуждестранните агенции.

Поради неуспешните фронтални атаки в продължение на почти 2 месеца край Работино, Въоръжените сили на Украйна сега се опитват да заобиколят руските позиции и да се придвижат вдясно.

На видеозаписа на руските бойци от БАРС може да се видят редица заграждения, наречени „зъби на дракона“ – бетонни противотанкови блокове и изкопи – застанали на първата линия на отбраната на руската армия в посока Орехово.

За 2 месеца непрекъснати атаки Въоръжените сили на Украйна дори не стигнаха до 1-ва линия, поради героизма на ореховските спартанци, а само се блъскаха в така наречения преден план на руската отбрана.

Ето видеото

Превод: БЛИЦ

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *