Какво се случва с главата на Борисов? Това видео ще ви изуми!

България отблизо
Главата на Бойко Борисов се превърна в един от най-забележителните му органи.
Дали я използва по предназначение и най-вече това сивото в черепната си кутия е според въпрос, или въпрос с много отговори и хипотези.
Но иначе пък другите я използват за какво ли не. Като се започне от преграда срещу врага, докато беше охранител на Тодор Живков и шеф на СИК, премине се през футболната топка, която често го удря право там се стига до папите…Всеки знае, че преди време  премиерът се гордо се похвали, че трима папи са го галили по главата и той е богоизбран. Това предизвика доста смях, възмущение, ирония, роди вицове, но сега хвалбата може да се разшири и към тримата папи да се прибави и  един председател на ЕК. Без майтап. Пълна истина, при това документирана.

Докато вчера  Борисов ръсеше поредните възторжени писнали на всички слова пред родни журналисти, отишли с него специално  в Брюксел, зад гърба му случайно мина Жан-Клод Юнкер и съвсем спонтанно и свойски го погали по темето. /ВИЖ ВИДЕОТО/.

Двамата нееднократно са демонстрирали прекалено близки отношения и са декларирали колко много се уважават.

По време на официалното откриване на българското председателство на Съвета на ЕС в Народния театър  Юнкер най-официално заяви, че изобщо не би могъл да си представи по-добра политическа и харизматична личност от „добрия ми приятел Бойко Борисов“. Самият Борисов пък гордо обясни, че между големите  в Съвета е тръгнала весела шега, че е човек за пример.  Неговата добра приятелка Ангела Меркел била казала пред важни хора, че Бойко е пример за всички и дори  гръцкият премиер Алексис Ципрас се е подстригал като него.

Сега премиерът ще се хвали до припадък, как Юнкер го е погалил. Той се гордее, че такъв човек е докоснал главата му. Все едно, че е вкарал гол, или е бил някого на табла.

И през ум не му минава, че подобен жест е унизителен и към никой  лидер в ЕС отношението не е такова. Ни един политик не си е позволил да щипне Меркел по бузката, да застане зад Орбан и да го плесне по ухото, да удари по рамото Макрон, или чешкия премиер Бабиш.

Това погалване по главата от страна на Юнкер и то пред журналисти и камери означава нещо съвсем друго. Никой не приема Борисов на сериозно в ЕС. Всички искрено се забавляват с английския му, с изказванията му и дружно са го взели на подбив. Жестът с галенето пред камери е унизителен, а не забавен и показва, че нашият управник е послушното кученце на евросъюза, което никога на лае и не хапе, никога не изразява собствена позиция, а прави това, което му наредят.

И е станал толкова удобен и толкова предвидим, че вече го галят по главичката. Ей така, пред камерите.

Утре може и бонбонче да му подхвърлят. Или кокалче.

Впрочем еврококалите той отдавна ги оглозга. И чака още.

А за България също има приготвени. Само че голи.

Защото фирмите-посредници ги осмукват и подхвърлят само скелета от европомощите на народа!

ВИДЕО:

 

Tagged

1 thought on “Какво се случва с главата на Борисов? Това видео ще ви изуми!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *