Костадинов и Слави: Извършва се държавен преврат, Петков да бъде арестуван незабавно, Денков да подава оставка

България отблизо

Председателят на партия „Възраждане“ Костадин Костадинов съобщи за доклад на ДАНС за посегателство върху кода на машините за гласуване на изборите от страна на Михаил Стойнов от ПП-ДБ. 

„Току-що излязох от председателски съвет в парламента. Зам.-министър от квотата на ПП-ДБ е извършил посегателство над кода на машините за гласуване. „Възраждане“ иска незабавен арест на отговорното лице и отмяна на машинното гласуване в неделя. Незабавно!“, настоя Костадинов.

 

„Михаил Стойнов е осъществил заснемане на кодовете на машините. Трябва да бъде арестуван незабавно заради извършеното посегателство. Информацията е изнесена и няма как да знаем дали не е възможно теоретично да осъществи посегателство върху машините.

Оставка

Нямам как да вярваме вече на тези машини, трябва да бъдат бракувани. Лицето Денков незабавно да подава оставка на правителството заради брутален пробив в националната сигурност. Извършва се опит за държавен преврат“, обяви Костадинов.

Слави Трифонов също направи своя коментар по горещата тема. Ето какво написа той във Фейсбук:

Днес стана ясно как се фалшифицират резултатите от гласуването с машини на изборите. При това се фалшифицират от „Продължаваме промяната“ и „Демократична България“.

Днес в официален доклад на ДАНС бе оповестено, че на 25 октомври, преди два дни, заместник-министърът на електронното управление Михаил Стойнов, в нарушение на всички закони, е повторил цялата процедура по генериране на кода, който подсигурява сигурността на машините, записал го е с телефона си, след което си го е свалил на флашка и го е отнесъл със себе си.

Престъпление

Цялото това престъпление е било заснето от охранителните камери на залата.

И това вече е доказателство, че изборите в България се фалшифицират. Фалшифицират се от ПП-ДБ.

В момента всеки един от ПП-ДБ, може да притежава този код и всяка една машина може да бъде манипулирана във всеки един момент, независимо в коя точка на страната се намира.

Това е държавен преврат.

Спомняте ли си какво казаха същите тези в онзи запис. Ето това е онази „ала-бала“.

Ето как, по техни думи, цитирам : „Изгърмяхме един проект на Слави и откраднахме един бутон“.

Ето така те печелят избори. Ето така управляват в момента – с измама.

Пак повтарям, това е държавен преврат и престъпление срещу националната сигурност.

Този Михаил Стойнов трябва да бъде арестуван незабавно. Освен него, трябва да бъдат арестувани Кирил Петков, Асен Василев и всички, които са знаели за тази схема.

Машините трябва да бъдат премахнати от изборите след два дни, защото всеки, който ще гласува на машина, няма да знае къде всъщност отива неговият глас.

Арести

Призовавам незабавно Главния прокурор да се самосезира по случая.

МВР да арестува виновните.

Президентът Радев да свика незабавно Консултативния съвет по национална сигурност. ЦИК да премахне машините от изборния процес в неделя, защото са компрометирани.

Тези хора не бива да се доближават повече до власт. Единственото, до което трябва да се доближават, е слушалката в стаята за свиждане в затвора.

Оставка! Съд! И затвор!

Източник БЛИЦ

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *