Край на нападенията на ВСУ: Ето какво унищожи руската армия!

Свят

Руските военни нанесоха удар по обекти на военно-промишления комплекс на Украйна, в които се създават дронове за извършване на терористични атаки, съобщиха от Министерството на отбраната на Русия.

Според изявлението на говорителя на руското МО Игор Конашенков с ударите на 31 декември Русия е осуетила планове на Киев за нападения срещу Русия. „Плановете на киевския режим да извърши терористични атаки срещу Руската федерация в близко бъдеще бяха осуетени“, заяви Конашенков.

„На 31 декември въоръжените сили на Руската федерация нанесоха удар с високоточно оръжие с голям обсег с въздушно базиране по обекти на военно-промишления комплекс на Украйна, участващи в производството на ударни безпилотни летателни апарати, използвани за извършване на терористични атаки срещу Руската федерация“, отбелязаха от ведомството.

Ударени са места за съхранение и места за изстрелване на ударни дронове. Министерството на отбраната на Русия подчерта, че «плановете на киевския режим за извършване на терористични атаки срещу Руската федерация в близко бъдеще са осуетени».

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *