Луд скандал разтресе ДПС! Причината е доста пикантна!

България отблизо

Луд скандал избухна в ДПС, когато ръководството научи от медиите, че се е сдобило с нов член.

И то не какъв да е член, а бившият атакист Владимир Кузов. Низвергнатият от редиците на АТАКА  патриот решил, че не може да броди безпартиен, немил и недраг по улиците и да не участва в изковаването на съдбата на България. Той кротко кандидатствал в структура на ДПС в столичния район „Оборище“ и там му издали книжка за членство.

Кузов обаче имал само една седмица да се порадва на новия си документ. Някой сварил да докладва на Доган кой е цъфнал да се бори за права и свободи, а Сокола се обадил лично на  Мустафа Карадайъ да измие позора, лепнат на движението.

Кузов  вече не е член на ДПС, а книжката му веднага  е обявена за невалидна. Това се случи  само седмица членство, а новината бе обявена от председателят на ДПС Мустафа Карадайъ на извънредна пресконференция.

В партията така се ядосали, че изхвърлили от редиците си и  досегашния председател на структурата в Оборище Антон Тепавичаров, който пък  приел документите на Кузов и му издал книжката.

Областният председател на ДПС – София Нихат Кабил пък се самосезирал и от срам  сам си подал  оставката след скандалния случай.

Заради един Кузов без малко не се срутило цялото ДПС!

„Ние изповядваме човешки ценности, с тях компромиси не правим“, каза Карадайъ.

Той призна, че  разбрал за случая от медиите. „Става въпрос за приемане за член на партията  на човек, който е осъждан за педофилия“, каза засрамено Карадайъ и допълни, че  при приемането на Кузов са били нарушени и условията и реда на партията за приемане на нови членове.

През 2005 година Кузов бе избран за  депутат от „Атака“. По-късно той бе изхвърлен  от парламентарната група заради обвинения в педофилия.

Скандалът дълго ехтя в и извън парламента.  Кузов сам призна по време на делото, че е с различна сексуална ориентация, обаче не е педофил. Въпреки това бе осъден условно за дебнене на малки момчета в района на гарата в София.

Бившият депутат даде пресконференция, на която заяви, че делото срещу него било политическо и целяло да омаскари депутатската му кариера.

Как така обаче смени идеите си и от атакист реши да се превърне в член на ДПС, никой не разбра. Явно властта е по-сладка от разните там идеи.

Сега очакваме да се кандидатира в друга партия, като се оттече поредният скандал.

Станислава Славова , istinata.net

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *