МОЩЕН Китай СКОЧИ на Запада: Ето какво НАПРАВИ той заради РУСИЯ! Фактите ще ви РАЗТЪРСЯТ!

Свят

Заради абсурдното и с нищо непредизвикано експулсиране на руски дипломати от англосаксонските страни, Китай защити Руската федерация, като нарече Запада „нищожно малка част от света“, която никога няма да може реално да попречи с нещо на огромна и ядрена Русия, дори да изтегли всичките си дипломати от Москва.

Китайската народна република рязко критикува напълно неадекватното „решение“ на западните страни да изгонят руски дипломати от своите държави във връзка със „случая Скрипал“.

Много китайски политици нарекоха действията на Запада срещу Русия „груба и нецивилизована форма на поведение“, пише уважаваното китайско издание Global Times.

Подобна политическа линия не е нищо друго освен „задънена улица“, която може да доведе само до нови, никому ненужни конфликти, заявяват от китайското външно министерство.

Самото ръководство на Китайската народна република заяви в прав текст, че в последно време Западът хладнокръвно, безпринципно и безпардонно нарушава всички международно-правови норми и правила. А това, на свой ред, не може да не предизвика сериозни опасения за мира и безопасността на цялото човечество.

Даже по време на Студената война нито една западна нация не се осмеляваше на такива провокации, каквито днес се извършват с необичайна лекота. И Пекин, твърди китайското външно министерство, смята това за издевателство и сериозна заплаха за глобалния мир и справедливостта.

Накрая, китайското държавно издание Global Times, отново заявява, че Западът е само една малка част от света. И че тази малка част не може нито да заплашва, нито да управлява света.

В интерес на истината трябва да кажем, че китайското издание Global Times не се свени да посочи на Запада горчивата истина. Англосаксонските страни, опирайки се на военната мощ на САЩ, искат от време оно, да подчинят света, да разграбят ресурсите му и да управляват, без някой да им пречи в техните опити да превърнат народите в роби и да ги унищожат.

Но, за зла врага, на пътя им неочаквано се изпречиха такива могъщи страни като Русия и Китай, които подпомагани от Иран, от редица латиноамерикански страни като Венецуела, Куба, Аржентина, както и от много европейски страни като Унгария, Чехия, Австрия, Словакия, Гърция, сложиха неочакван край на западната световна хегемония.

Това докара западния управленски „елит“ до неописуем бяс и паника. И сега, хората, които искаха да управляват света, започват да губят контрол и над собствените си държави. Защото против антируските санкции, против нагнетяването на напрежение срещу Русия, сега се обявяват почти всички народи. Включително и народите на САЩ, Великобритания, Германия, Франция и т.н.

Народите искат мир, а западните апологети на глобализма ги тласкат към война. Следователно е време, олигарсите от Запада да бъдат изхвърлени от икономическия и политически живот на света.
Нужно е ново мироустройство. Нов световен ред, който да отчита интересите на всички държави. И да създаде условия за развитие на човечеството като използва целия му огромен потенциал.

Автор Иво Македонски, istinata.net

Tagged

6 thoughts on “МОЩЕН Китай СКОЧИ на Запада: Ето какво НАПРАВИ той заради РУСИЯ! Фактите ще ви РАЗТЪРСЯТ!

  1. Публикувайте линк към съответния материал в Global Times, защото такъв не намирам!

  2. Страхотна статия! Прехвърляйте с линка отгоре. Явно този сайт много го преписват, щом си е сложил защита от кражби. Но може да се споделя с линка. Аз така правя.

  3. Браво на автора! Само тук чета такива неща! Иначе цензура в другите сайтове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *