На извънреден брифинг Мария Габриел посочи четири проблема на ПП-ДБ

България отблизо

Благодаря на лидера Бойко Борисов за подкрепата, която имам от ден първи. Искам да кажа четири неща. Първо очаквам извинение за епитетите и обидите. За 9 месеца не съм си позволила за нищо подобно. Второ, не съм нарушила конституцията. Това заяви Мария Габриел на извънреден брифинг на ГЕРБ. Заедно с нея е и лидерът на партията Бойко Борисов.

„Трето – всички министри, които и сега са такива, са поели ангажимент за 18 месеца, съгласно декларацията. Но това е тяхно право да си подадат отвод. Четвърто – продължавам да вярвам, че България има нужда от правителство“, каза Габриел.

 

Припомняме, че както БЛИЦ писа ПП на ГЕРБ-СДС дава извънреден брифинг след като вчера номинираната от партията за министър-председател Мария Габриел връчи на президента Румен Радев изпълнен мандат.

Малко по-късно обаче от ПП-ДБ обясниха, че списъкът с министрите не е съгласуван и одобрен от тях.

Tagged

1 thought on “На извънреден брифинг Мария Габриел посочи четири проблема на ПП-ДБ

  1. Не знам от къде се пръкна това нещо наричащо се Габриел ,но за мен това нещо е срам за Борисов! Ясно е ,че е катапултирано от Брюксел,но пък за мен е срамно да ми е премиер ! От нея чувам само празни ,кухи фрази и високопарни изрази,научени от престоя и в Брюксел, където не свърши нищо освен да получава заплата не знам за какво! На 1000% съм убеден ,че няма капацитета да ръководи един офис ,камо ли държава! Пратена е само да служи като преводач на чужди интереси!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *