Не ви прощавам, политици! На вас и цялата ви шайка! И народът няма да прости. Ден за прошка е, но и ден за разплата!

България отблизо

Днес е ден за прошка. Истинска или отбиваща номера?

От сутринта политици мазно, мазно, използвайки традицията се хвърлиха да искат прошка от хората не къде са е, а с безлични послания от страниците си във Фейсбук.

А някои българи се трогнаха и великодушно я дадоха.

НЕ ВИ ПРОЩАВАМ, БОРИСОВ, КОСТОВ,  И ОСТАНАЛАТА ПАСМИНА! НА ВАС И  ЦЯЛАТА ШАЙКА, КОЯТО НИ Е СТИСНАЛА ЗА ГУШИТЕ ОТ 33 ГОДИНИ ПОД ПРЕДЛОГ, ЧЕ НИ ВОДИ КЪМ СВЕТЛО БЪДЕЩЕ!

Не ви  прощавам, че разделихте майки от деца, мъже от жени и ги запокити в тази пуста чужбина на слугуват за грешни евра!

Не ви прощавам, че оставихте старци да ровят в кофите за смет, за да намерят „насъщния“ си.

Не ви прощавам, че ни направихте за смях на света и ни докарахте до позорното последно място по доходи, по инфлация, по щастие, по вяра и по национално самочувствие!

Не ви прощавам, че хора умират пред болниците, които обещахте да не закривате!

Не ви прощавам, че оставихте хиляди на улицата.

Не ви прощавам, че страната ни се превърна в бойно поле на групировки, измамници, фалшиви схеми, гръмки обещания и в резултат кръгло нищо. Ограбени и измамени хора, всеки ден трупове, всеки ден пребити жени и деца и обрани пенсионери, всеки ден наркомани по улиците дебнат жертви и родената заприлича на една безкрайна крими реалност. С която на всичкото отгоре взехме да свикваме!

Не ви прощавам, че ни продадохте на всеки, който ни поиска. И за колкото ви плати!

Не ви прощавам, че на родната ми земя дрънчи чуждо оръжие, насочено срещу други държави.

Не ви прощавам за лъжите, изричани всеки ден в ефир от всички вас, промиващи главите на изтерзания електорат!

Не ви прощавам за униженията и мизерията, за обещанията и липсата на реализацията им, за заблудите и за всичко, с което сте ни оплели като паяжина и изсмукване последните останки от достойнството ни.

Не ви прощавам за морала, униженията, изчезналите лекарства, скъпотията, за хляба, сиренето и млякото, които ни отнехте.

Не ти прощавам за нищо!

Прошката към вас днес ще бъде лицемерие!

Нашата към вас!

Вашата не ни интересува!

Станислава СЛАВОВА Istinata.net

Tagged

1 thought on “Не ви прощавам, политици! На вас и цялата ви шайка! И народът няма да прости. Ден за прошка е, но и ден за разплата!

  1. Съгласна съм Станислава и аз не прощавам както вас на всички които ни докараха до това дердже.И искам всеки да си получи заслуженото.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *