Нов бунт на хоризонта! Този път ще разклати държавата! Задават ли се избори?

България отблизо

Валери Симеонов е опасен за държавата. Той  извършва разрушителни действия, разкри изненадващо Волен Сидеров в ефира на БНТ.

Не ми е известна причината, обаче докато непрекъснато се заяжда с „Атака“, става прозрачно, че иска да върне ДПС на власт. А какво печели от това, сами можете да си отговорите!

Симеонов много добре знае, че  без мен и подкрепата на  Каракачанов нямаше да е вицепремиер. Искаше и ние му дадохме път. Помогнахме му.  А сега той сам сече клона, на който седи. Напълно е ясно, че докато го реже,  ще падне, или се е подготвил да се метне на друг клон. Ама отсега ще му кажа, че е  гнил и няма да се задържи на него.

Думите на Сидеров не останаха без коментар и той бе даден веднага в кулоарите на парламента от дясната му ръка Валентин Касабов.

ВМРО и Сидеров си имат собствен сценарий за приватизацията. Залогът са много милиони и искат да ги лапнат. Затова клатят коалицията, за да се отърват от нас. Обаче  ние сме съвестта и стълбът, които крепят не само коалицията, но и правителството.  „Кой клати коалицията? Това ще го решим  на съвет на НФСБ и ще вземем мерки.  „Атака“ се държат като малки деца, които не знаят какво искат, или хитруват, че не знаят.

Някой е обслужил олигарси на вчерашния протест и тези някои са явно „Воля“, обаче и нашите партньори – патриоти не остават по-назад“, уточни депутатът.

На това му се казва изказване! Ясно, точно и неразбираемо.

Кой какви олигарси облужва, кой какво ще приватизира, за какви милиони става дума – пълна мъгла.

Единствено става ясно, че партиотите се карат за пари. За много пари. И са готови на всичко, за да налапат кокала. В цигарената промишленост ли, в търговията с горива, във военната ли, кой да ти каже.

И са на път да разтурят седянката в името на това кой партьор да открадне повече.

Разпадането на ОП ще доведе до падане на правителството и нови избори.

Но явно залогът е много висок и задкулисните договорки текат с пълна пара.

Кой кого и защо ще стане ясно през есента.

А Борисов е странно спокоен.

Защо ли?

Автор Станислава Славова, istinata.net

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *