Обвиниха президента в нещо страшно! На първия учебен ден подмолно готви…вижте какво

България отблизо

Президентът Румен Радев се готви да използва 17 септември, началото на учебната година, за нанесе удар на правителството на Бойко Борисов от самия  храм на образованието – Софийският университет!

Това разтръби сайт, който явно има опорна точка да плюе държавния глава от сутрин до вечер и да разклаща вярата на хората в институцията.

Към сайта този път се обърнали  възмутени учители /кой знае защо отново анонимни/  от Класическата гимназия в София (НГДЕК).  В свое тревожно писмо те издават, че още в края на юни, се обадили от Президентството и заявили, че Радев иска да открие учебната година.  Арогантен мъж ни заяви  ултимативно, че се обажда от канцеларията на президента и  настоява да поканим държавния глава да  началото на новата учебна година в нашето училище.

Директорката Папазова не бързаше с поканата, защото имаше цели три месеца,  но обажданията от Президентството продължиха настойчиво с все  по-нервен и безапелационен  тон, затова се наложи да угодим на президента и да започнем да се подготвяме за визитата му, твърди  възмутена учителка.

Тя добавя, че била избрана точно тяхната гимназия, защото традиционно отривала учебната  година в Аулата на Софийския университет „Свети Климент Охридски”. Така Радев щял да  получи много  висока трибуна, от която /цитираме/ да  хвърли поредната купчина неоснователни критики към кабинета Борисов 3 и то точно  на територията на основния му приоритет на премиера – образованието!

„С типичния си манталитет на старшина  от соца, Радев ще се изкачи чрез сила и натиск  на трибуна, до която няма как да се добере с интелект”, цитират се още разгневени учители.

А ние онемяхме. Не само от написаното, а и от безумната анонимна агресия към президента.

Всеки знае, че подобни разговори се водят само с директорката. Тогава откъде учителите знаят какъв е бил тона на човека, който се е обадил, колко пъти се е обадил и изобщо имало ли е обаждане?

Как така се твърди, че служителят от президентството бил анонимен и не се представил?  Че то по тази логика всеки може да се представи за какъвто си поиска.

Толкова ли е била наивна директорката, която случайно или не, е сестра на Тити Папазов, или „групата възмутени учителки“ искат да натопят и нея?  Разговорите с президентството по училищната радиоточка ли се предават, та целият колектив се тюхка и охка?

И откога пък основният приоритет на Борисов е образованието? Защото сме изпуснали този факт?

Възмущението на нецитираните и незнайни учителки обаче не свършва дотук. Ето с какъв пасквил завършва статията. „Не една и две социологии са показали, че Румен Радев е крайно нехаресван и неодобряван от цялата българска интелигенция и най-вече в София. За образованите хора той и жена му са крайно непоносими с просташките си прояви  на “първото семейство”, както и с големите трудности, които бившият летец има, като  му се наложи да каже едно  сложно изречение. Затова сега, освен да плюе по Борисов, той е решил да си придаде имидж на интелектуалец, но това няма как да се случи!“

Ние, от istinata.net сме в пълен ступор и потрес от написаното.

Подобна статия, не то не е статия, а съчинение на неграмотен мизантроп, тотално уронва престижа на родната журналистика, която и без това вече го е изгубила.

Подобни писаници, под които авторът дори се е засрамил да се подпише, говорят докъде е паднала България.

И управляващите, които плащат луди пари за очернянето на президента.

То бива бива, но и негативната кампания трябва да е интелигентна.

А не просташка.

Но явно войнстващата неграмотност е на почит у нас, а политическата злоба вече заора дъното!

Успех, г-н президент!

Въпреки всичко и въпреки платената помия!

Българите ви вярват безплатно!

Автор Станислава Славова, istinata.net

 

 

 

Tagged

5 thoughts on “Обвиниха президента в нещо страшно! На първия учебен ден подмолно готви…вижте какво

  1. ! Хич не е лесно да си прост-простак. Оре дълбоко в простотията и плува невъзможно във пумията! Какво ли училище е завършил, и кой ли дипломата му е уредил! А не вярвам учетел да му преподал, как да плюе и по другите да хвърля кал! Видения проблясват ми сега, че това е правено със наброена от някого пара! И понеже този индивид, с алчността си спечели в очите на множеството, ругатни, защото който за Президента е гласувал, попада под жалката тирада на един безбожник, който на дявола душата си продал!

  2. Цитирам част от просташкия и неграмотен „учителски“ пасквил: „… той (сиреч Президентът – б. моя) е решил да си прЕдаде имидж на интелектуалец…“. О, възмутени и неграмотни дребни и уж учителски душици, ясно е кой се е прЕдал, по-точно прОдал, пък и се досещаме кой е платил. Нямахте ли вие учителки, които да ви научат поне, че в случая би трябвало да употребите думата „прИдаде“ за вашите гнусни хули?!?!?! Ама защо ли ви ограмотявам? Безсмислено е – вие сте се прЕдали и прОдали отдавна! Не мърсете Президента ни! Не мърсете учителската професия! И двете институции са свети за българина – Учителят отколе, а Президентът – откакто Румен Радев стана наш и наистина БЪЛГАРСКИ президент!

    1. Тези пошман учители да се бяха запознали поне бегло с биографията на президдента Радев, за да не се излагат като елементарни индивиди и простаци с приказките, и с оценките за културата и образованието на президента Радев.
      Президента генерал Радев, … е един от най- образованите И КУЛТУРНИ държавници в българската история.
      Завършил е математическа гимнази в Хасково с ътлична оценка. Постъпил веднага във Военната академея „Г. С. Раковски“, като летец изтребител, която завършва като първенец на курса с отлични оценки. Постъпва на служба в Българските воено въздушни сили като летец изтребител. Това е една от най- опасните професии в света. След няколко годишна активна военна служба е изпратен в САЩ по линия на НАТО, за курсант в една от най – елитните Воено въздушни академии на САЩ, и нея завършва с отлични оценки. И е записано името му на почетната дъска на отличниците завършили академията преди него. Изпращан е още 2 пъти като един от най- добрите летци изтребители на усъвършенстване и преподготовка паак в САЩ . Като висш команден кадър на БВВС в още ДВЕ ЕЛИТНИ ВВ АКАДЕМИИ НА САЩ, КОЙТО ЗАВЪРШВА С ОТЛИЧНИ ОЦЕНКИ И КАТО ЕДИН ОТ ОТЛИЧНИЦИЕТЕ.
      Спед 30год.активна служба като летец – изтребител на 50год., на толкова години задължително се пенсионират летците , се пенсионира като генерал от БВВС и техен главнокомандващ.
      На празидентските избори БСП го предложи за кандидат президент от тяхната партия. И БЕ ИЗБРАН С ГОЛЯМО МНОЗИНСТВО ОТ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ЗА НАШ БЪЛГАРСКИ ПРЕЗИДЕНТ, КАКЪВТО Е И ДНЕС
      Владее писмено и говоримо немски, руски и английски езици,и е човек с голяма лична култура и познава добре обстановката военна, политическа и икономическа по света и у нас.
      ТА ТОЙ Е ЕДИН ОТ НААЙ.- ОБРАЗОВАНИТЕ И КУЛТУРНИ ДЪРЖАВНИЦИ В ДОСЕГАШНА НОВА И НАЙ- НОВА ИСТОРИЯ НА БЪЛГАРИЯ.

  3. За колко ли пари продадоха президента? Сайтът, който тук не се цитира, предполагам от колегиалност, всеки го знае. Там освен платена помия и клюки за фолкпевици, няма какво да се прочете..

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *