Скандал в парламента! Гърневски изрева: БСП ми взе папката, не мога да си намеря очилата, комунистите са виновни!

България отблизо

На вас ви взеха папката, аз не мога да си намеря очилата. Това каза след почивката заместник-председателят на Народното събрание и депутат от ГЕРБ Емил Христов. „Какво става в този парламент?“, попита още той. „В тази зала се краде. Групата от БСП се нахвърлиха физически върху колегата Манев. Аз съм пряк свидетел на събитията. Г-н Стойнев взе папката на г-н Гърневски.

Той се подготвяше два часа за изказването си. Това е дъното на поведението на БСП. Колеги, знаем, че за вас ниският рейтинг на НС работи във ваша полза, но не подкопавайте основата, върху която седите. Тя е на всички нас. Държа случая да бъде изнесен ясно – с камери и свидетели, за да се види как колегите от БСП крадат“, добави Младен Шишков.  „В момента нашият колега казва, че има компромати срещу депутати и ще ги даде в CNN. Аз ви моля, ако има такива записи и компромати. Моля да се сигнализира до Гешев. Не може да се събират записи и компромати на депутати“, призова Рашидов.

„Комунистът си е комунист. Може да е една папка, ама да открадне нещо. Цялата държава разграбиха, минаха вече на канцеларски материали. Сега по същество. От дебата стана ясно, че няма нито един аргумент, с който да бъде поискана оставката на председателя на НС. Поисканата оставка в този момент е сатанински политически пир по време на чума, опит за преврат срещу законното българско правителство ,целящ да обърне европейския път на България и то точно когато България е най-икономически стабилна. Това е безпрецедентен антибългарски заговор, подстрекаван от национални предатели“, заяви Спас Гърневски.

„Президентът Румен Радев, който даде началото на опита за метеж. Метежник, преследващ своите виждания за президентска република. Изпълнителните директори на метежа са Отровното трио. Какви са мотивите на червените превратаджии? Изолацията, разпадането на столетницата, което води до разпадане на партията и загубата им на изборите на пролет“, допълни той.

„Г-н зам.-председател, оставяте тук да се говори абсолютно извън темата. Говори и откровени глупости и нелепици. Къде провидя ДПС и Ахмед Доган в цялата история. Оставихте го да говори нищо общо с истината. Истината е, че ГЕРБ е продукт на службите. ГЕРБ да говори за служби и милиционерщина, е откровен цинизъм. ГЕРБ да говори за милиционери, когато тук е пълно с милиционери. ГЕРБ да говори кой е на протеста, без да спомене кръга на Капитал, чийто продукт е ГЕРБ – на Кръстев и Прокопиев. Вие сте абсолютно късогледи, а другия ви кадър Христо Иванов оглави протеста срещу собствената си съдебна реформа“, заяви Йордан Цонев след като Спас Гърневски слезе от трибуната.

Георги Свиленски също излезе пред депутатите с отговор на думите на народният представител от ГЕРБ. „Вие позволихте на Спас Гърневски да каже едно и също нещо всеки път. Той излиза и говори едно и също за 4 години. Не му давайте думата на този човек или когато дойде от тази трибуна да говори по темата. Нито един ред от написаното в папката му не е по темата с оставката на Караянчева. Отново обиди към председатели и парламентарни групи. Обиди и към министър-председателят, който е бил член на комунистическата партия. Позволявате му да хаби време и да занимава българското общество“, заяви той.  Припомняме, че повод за скандала е спречкването между депутати на БСП и ГЕРБ заради мистериозна папка на Гърневски.

Tagged

2 thoughts on “Скандал в парламента! Гърневски изрева: БСП ми взе папката, не мога да си намеря очилата, комунистите са виновни!

  1. Тя май ПАТКА ти изпила акъла, Гърневски, ти за една папка се кахъриш… Спокойно бе, вече трябва да знаеш съдържанието на папката си наизуст – нали вече толкова години все едно и също четеш от нея… Пък ако толкова искаш да ти се появи отново, иди при щатната гледачка на ГЕРБ Алена (ако вече не е станала Зелена???), и хоп! – работата ти опечена…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *