Скандал: Депутат от ИТН разкри истината за „Демократична България“ и източването на държавните финанси!

България отблизо

За първи път някой казва „НЕ“ на соросоидните платени политици – майкопродавници“, това написа във фейсбук депутатът на Слави Трифонов Момчил Иванов по адрес на ДБ, часове преди ключовата за съставянето на правителството среща между двете партии.

По думите на Иванов, срещу ИТН е активирана цялата гнусна паплач, която последните 30 години постоянно точи държавните финанси под една или друга форма.

„Тоя път няма да ви се получи! Ще удържим цялата тази злост в името на България и националният интерес“, допълва Иванов по адрес на ДБ, с които съвсем скоро им предстоят разговори за подкрепа на кабинет.

Слави Трифонов също гневно попита Христо Иванов кой е той, та иска да кадрува, без суверенът да му е дал право на това по време и на двата парламентарни избора от 4 април и 11 юли.

Припомняме, че и журналистът Петър Волгин неведнъж е разкривал какво правят депутатите от ДБ зад гърба на хората в България. Той обаче ги нарича „умнокрасивитет“, зарази техните, платени по негово мнение от различни чужди организации, протести.

А и фалшът в тяхната коалиция се разкрива от фактът, че Христо Иванов, който сега иска демокрация и се бори за разграждане модела на ГЕРБ, беше министър в едно от правителствата на Бойко Борисов.

А и тези нови разкрития идват като капак на цялата „дейност“ на ДБ.

Изглежда ИТН и Слави неслучайно се „заядоха“ с тях.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *