Слави Трифонов: Няма да спрат нашата партия! Ще участваме на изборите напук на статуквото!

България отблизо

Въпреки опитите този политически проект да бъде спрян, „Има такъв народ“ ще участва на предстоящите парламентарни избори.

 

Формулата на успеха е една и съща: качества, добър екип, много труд и малко късмет. Това обяви в извънредно включване на живо по фейсбук и по 7/8 ТВ лидерът на партията и тв водещ Слави Трифонов. 

„Сегашният политически елит прави политиката мръсна дума и мръсно състояние. Но зад нашия политически екип застанаха отговорни хора“, обяви той.

Трифонов представи приоритетите на „Има такъв народ“ в здравеопазването и хвърли бомбата – доц. Андрей Чорбанов, един от върлите противници на мерките за овладяване на коронакризата у нас, ще е сред водещите експерти в партията в тази област.

Мика Зайкова пък застава като водещо лице в сектор „икономика“.

Уважаеми сънародници, 3 милиона от вас гласуваха на референдума, който инициирахме. Сегашната политическа класа много ясно показа на своя суверен, че пряката демокрация въобще не я интересува. Това обяви Слави Трифонов, включвайки се на живо в личния си профил във „Фейсбук“. 

„Ние направихме всичко възможно, за да приложим решението на референдума в действия. Единственото, което остана е да създадем политически проект, но и това се случи. „Има такъв народ“ ще участва на предстоящите избори“, каза още Трифонов.

„Зад нашия политически проект застанаха качествени и достойни българи. Имам щастието да работя с доказани професионалисти“, допълни той.

Трифонов представи екипа си в сектор здравеопазване, като водещи лица са ръководителят на Лаборатория по експериментална имунология в Института по микробиология „Стефан Ангелов“ на БАН проф. д-р Андрей Чорбанов и бившият директор на „Александровска“, „Доверие“, „Панагюрище“ доц. д-р. Кирилов“, допълни той.

В сектор икономика той представи като лица на партията „Има такъв народ“ икономическият анализатор и експерт Мика Зайкова, финансовият експерт Любомир Каримански и Пламен Данаилов.

В сектор правосъдие той представи магистърът по европейско и международно право Александър Рашев, Андрей Михайлов и докторът по международно право и магистър по икономика, главен асистент в Софийски университет – Паунита Петрова.

В сферата на образованието в партията на Трифонов отиват Светослав Георгиев и Пламен Николов.

Tagged

1 thought on “Слави Трифонов: Няма да спрат нашата партия! Ще участваме на изборите напук на статуквото!

  1. ТЕЗИ ИЗБОРИ НА 4 АПРИЛ…ЩЕ БЪДАТ НАЙ-ШАШАВИТЕ ИЗБОРИ ! ВСИЧКОТО КУЦО И СЛЯПО ЩО ДИША СЕ Е УСТРЕМИЛО…СЕГА ИМ Е ПАДНАЛО ДА ОПИТАТ И ТЕ МАЛКО ОТ СЛАДКАТА ВЛАСТ – „ТИ ДА КАЗВАШ „ТОВА „ДА“ И ТОВА „НЕ“…ТЕ ТОВА Е ВЛАСТТА !

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *