Тошко Йорданов скандално: Търговията с депутати стана грозна! Купуват даже и децата им!

България отблизо

Не сме получавали покана от „Продължаваме промяната“ за разговори. Tова заяви на влизане в парламента председателят на групата на „Има такъв народ“ Тошко Йорданов.

„Те продължават по най-наглия начин да звънят на наши хора, даже почнаха да звънят на техни роднини. Звънят на братя, деца, и им предлагат постове в държавата. Това правят в момента от кабинета на Асен Василев“, обясни Йорданов.

 

„Ако това нещо го правеше някой друг, ние, ГЕРБ или ДПС, нямаше ли да ни попилеете, щяхте да почвате новините с това колко е неморално“, добави той.

Ива Митева от „Има такъв народ“ попита задочно парламентарните лидери защо мълчат по темата за звъненето на депутати и дали биха били по-шумни, ако ставаше въпрос за техни депутати.

Управленската програма е на финала, работихме до рано тази сутрин. Това каза от своя страна на влизане в НС председателят на ПГ на „Продължаваме промяната“ Андрей Гюров.

„Имаме варианти за законодателна и управленска програма, които отиват до коалиционните партньори и очакваме до обед обратна връзка от тях, за да можем да я финализираме. Взели сме предвид всички приоритети, които имаме в ПП, както и тези, които бяха представени от „БСП за България“ и „Демократична България“, каза Гюров.

Той уточни, че продължават разговорите в търсене на подкрепа за кабинета.

„Последните часове имах доста индикации от групата на ИТН, че имат желание да се видят с нас. Ако наистина има такова официално желание, ние сме готови да се видим с депутатите и да представим програмата и приоритетите“, каза той.

Няма от официална покана към групата, каза още Гюров.

loading...

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *