Френската Ванга предсказа как ще завърши спецоперацията и какво ще стане с Русия!

Свят

Деветнадесетгодишната ясновидка от Франция Каеде Юбер, която наричат ​​наследницата на Ванга, даде своята прогноза за това как ще завърши спецоперацията в Украйна. 

 

Освен това тя разказа за бъдещето на Русия. Младата гадателка, чието раждане е предсказано от самата Баба Ванга, твърди, че виденията за бъдещето й идват под формата на черни фигури и цифри. Този път фигурите и цифрите й отворили очите за бъдещето на така наречената спецоперация.

Според момичето, Русия ще излезе победител от проточилия се конфликт, а западните страни ще трябва да приемат нейните условия и да направят отстъпки. В допълнение, френската гадателка, която предсказа кризата от 2008 г. и смъртта на Муамар Кадафи, даде прогноза за бъдещето на Русия. Според нея потокът от санкции срещу страната ще спре в близко бъдеще.

Юбер също видяла, че през 2023 г. ще започнат сериозни конфликти в слабо развитите страни.

Отбелязва се, че славата на ясновидката в Русия е донесена от фразата „Путин ще постигне всичко“, която все още предстои да проверим.

Командирът на батальона на ДНР „Восток“ Александър Ходаковски говори за почитания в републиката прорицател отец Зосима, който предсказал голяма война в Донбас много преди Майдана. Офицерът изложи спомените си за гадателя в канала си в Telegram.

Изведнъж за себе си напомни известният мексикански ясновидец Антонио Васкес Алба, когото всички смятат за истински магьосник заради сбъдващите се предсказания. По правило магьосникът говори за виденията си в началото на всяка година, но след това промени традицията си и предсказа смъртта на всеки, който тръгне на война срещу Русия, съобщават агенциите.

Превод: БЛИЦ

loading...

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *